Borítóleleplezés

Borítóleleplezés: Stephanie Perkins – Isla és a hepiend

Sziasztok!

Itt az ősz, ami egyet jelent a könyves újdonságok tömeges megjelenésével – aminek, mi könyvmolyok ugyan örülünk, a pénztárcánk valószínűleg kevésbé. Az új megjelenések pedig egyet jelentenek a borítóleleplezésekkel.

Ma Stephanie Perkins Anna és a francia csók trilógiájának záró kötetéről rántjuk le a leplet. Lássuk is azt a borítót, de csak a fülszöveg után, hiszen ne ítéljünk borító alapján – mondta egy borítómániás könyves blogger.

coverreveal

Fülszöveg

A városban, amely sosem alszik, fellángol a románc, de vajon kiállja a szerelem az idő próbáját?

A reménytelenül romantikus Isla azóta van belezúgva a zárkózott művész Joshba, mióta csak megkezdték első évüket a Párizsi Amerikai Gimnáziumban. Egy véletlen nyári találkozás után Manhattanben románcuk  nem is tűnik olyan lehetetlennek, mint Isla hitte. Ám ahogy Franciaországban megkezdik végzős évüket, Islának és Joshnak komoly  kihívásokkal kell szembenézniük: meg kell birkózniuk a családi drámával, bizonytalan egyetemi jövőjükkel, és azzal az igencsak valószínű lehetőséggel is, hogy talán el kell válniuk egymástól.

A rajongók kedvencei, Anna, Étienne, Lola és Cricket mind felbukkannak ebben az igaz szerelemről szóló, bűbájos és elragadó történetben, Stephanie Perkins népszerű sorozatának  lezárásában.

Mindehhez New York, Párizs és Barcelona szolgáltatja a bámulatos hátteret.

„Varázslatos… tényleg visszaadja, milyen érzés szerelmesnek lenni.”

– CASSANDRA CLARE méltatása  az Anna és a francia csókról

A borító

14692190_1426486284047079_2717110287861046881_o

Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 344
Kívánság – vagy/és várólistára teszem
Megrendelem

A szerzőről

firsthardcover
Stephanie Perkins

Észak-Karolinában született, Arizonában nőtt fel, és Kaliforniában és Georgiában járt egyetemre.
Stephanie Perkins New York Times bestseller szerző, és már számtalanszor elvarázsolta a romantikus lelkű tiniket és felnőtteket.

Mindig is könyvekkel dolgozott: először könyvesbolti eladó volt, majd könyvtáros, végül pedig maga is regényíró és szerkesztő lett.

A legjobb barátjának, férjét, Jarrodot tartja, akivel egy Mr. Tumnus nevű macskával élnek Észak-Karolinában. Egy házban, amiben minden szoba a szivárvány egy-egy színében pompázik.

Nektek, hogy tetszik? A magyar vagy a külföldi kiadás borítóját preferáljátok jobban? Írjátok meg nekünk véleményeteket itt, a honlapon hozzászólás formájában, vagy a FB oldalunkon, esetleg Instagramon!

Üdv,

cropped-pacc3a1sprologocska.png

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s