Új megjelenések

Októberi megjelenések

oktobermegjelenes-wp

Észrevettétek, mennyire gyorsan telnek a hónapok? Nem is olyan régen még a májusi, általunk már nagyon várt új megjelenésekről írtunk nektek, most meg itt az október, és mindjárt vége az évnek. Beköszöntött az esős, nedves, hideg időszak, és másra sem tudunk gondolni, csak arra, hogy bebújjunk a jó meleg ágyikóba, és egy finom tea vagy forrócsoki társaságában elolvassunk egy könyvet. Na igen, jó lenne, ha ez tényleg így működne. De panaszra semmi ok, ugyanis megint elárasztanak minket a kiadók jobbnál-jobb új megjelenésekkel. Jöjjön kapásból öt, amit a Prológus bloggerei nagyon várnak már.

Legtöbben Dan Wells  Csak a holttesteden át címet viselő könyvét vártunk, ami a John Cleaver sorozat 5. kötete, illetve Rosamund Hodge Kegyetlen Szépség című regényét, amiről már olvashattatok is a blogon RavenS, Timi és Zsebi jóvoltából.

DAN WELLS: CSAK A HOLTTESTEDEN ÁT (JOHN CLEAVER 5.)

covers_410978
Kiadó: Fumax  Kiadás éve: 2016  Oldalszám: 310

Fülszöveg

Miután John és Brooke magára maradt, városról városra stoppolva vadásznak Amerika közép-nyugati részén a még megmaradt utolsó Sorvadtakra. Csakhogy a Sorvadtak is vadásznak rájuk, ráadásul az FBI is a nyomukban van. Minden újabb várossal, minden újabb kamionos pihenővel, minden újabb autópályával egyre közelebb kerülnek egy olyan kegyetlen gyilkoshoz, akire John semmilyen jól bejáratott analitikus és előrejelző módszere nem alkalmazható. Közben Brooke meghasadt pszichéje az elméjén osztozó több százezer halott személyiségtől túlterhelve tántorog az összeomlás peremén. Hol birtokában van szellemi képességeinek, hol nem, és minden nap új nevek, gondolatok és emlékek törnek felszínre benne, mígnem felbukkan az a személyiség, akire John végképp nem számított: Senki utolsó áldozata, csapdába esve John egyetlen megmaradt barátjának testében.


ROSAMUND HODGE: KEGYETLEN SZÉPSÉG

covers_411080
Kiadó: Menő Könyvek Kiadás éve: 2016 Oldalszám:432

Fülszöveg

Leonidas lányát tizenhét éven át képezték arra, hogy megölje a zsarnokot, megmentve ezzel a Királyságot, bár feláldozva saját életét.
De egy dologra nem készítették fel: arra, hogy mit tegyen, ha végzetes szerelembe esne.

Nyxet születésétől kezdve arra készítik elő, hogy végezzen a Királyság zsarnok uralkodójával, a félelmetes és halhatatlan démonnal. De amikor tizenhét évesen beköltözik a város fölé magasodó kastélyba, rájön, hogy semmi sem olyan, mint amilyennek képzelte: főképp a vonzó és szemtelenül szellemes új férje nem. Nyx tudja, hogy mi a kötelessége, és hogy bármi áron meg kell mentenie a népét, de lassan be kell ismernie, hogy menthetetlenül beleszeretett az esküdt ellenségébe… Vajon ez elég indok arra, hogy feladja a küldetését, és átadja magát ennek a szörnyetegnek?

Ebben a varázslatosan megírt történetben a Szépség és a szörnyeteg tündérmesei bája találkozik az Üvegtrón-sorozat dühös szenvedélyével. A szerző, az amerikai Rosamund Hodge az ókori mítoszok, a középkori angol történetek és a dark fantasyk megszállottja, jelenleg Seattleben él a hét macskájával és a plüss szörnyeivel.

“Imádtam ezt a felemelően sötét és káprázatosan szenvedélyes történetet – alig várom, hogy megjelenjen Hodge következő regénye!”
Sarah J. Maas az Üvegtrón-sorozat szerzője

“Teljesen magával ragadott!”
Alex Flinn, a Beastly – A szörnyszívű írója


Hasonló népszerűségnek örvendett köreinkben J. K. Rowling napokban megjelenő, Harry Potter és az elátkozott gyermek című színműje.

J. K. ROWLING: HARRY POTTER ÉS AZ ELÁTKOZOTT GYERMEK

covers_414158
Kiadó: Animus Kiadás éve:2016 Oldalszám:320

Fülszöveg

Harry Potter élete sosem volt könnyű – és most sem az, amikor a Mágiaügyi Minisztérium túlhajszolt dolgozójaként, férjként és három iskolás korú gyermek apjaként kell helyt állnia.
Miközben Harry a múlttal viaskodik, ami nem hagyja magát eltemetni, legkisebb fiának, Albusnak meg kell küzdenie a reá nehezedő családi örökséggel. A múlt és a jelen vészjósló összeolvadása azzal a ténnyel szembesíti apát és fiát, hogy a sötétség néha egészen váratlan helyekről támad.


Kreatív tagjaink nagyon várták már az új elpusztítható naplót, amin kiélhetik vágyaikat. Macsi már írt is róla! 🙂

KERI SMITH: NYÍRD KI EZT A NAPLÓT MINDENHOL

covers_408035
Kiadó: Maxim Kiadás éve: 2016 Oldalszám:144

Fülszöveg

Keri Smith ismét próbára teszi a kreativitásodat. Már kinyírtad a naplót? Tedd meg újra! Imádni fogod ezt a könyvet is, mert csupa meglepetés. Vadonatúj, izgalmas, szórakoztató, vicces és meghökkentő feladatokkal csábít, hogy elkészítsd a saját könyved. Tedd próbára a fantáziádat, és add át magad a képzeletnek! Alkoss vagy tedd tönkre, a lényeg, hogy kedvedet leld benne. És ez a csoda most végre a zsebedben is elfér!


Utolsóként pedig Leiner Laura Bexi sorozatának legújabb részét szavaztuk meg, a Valaholt.

LEINER LAURA: VALAHOL (BEXI 5.)

covers_408540
Kiadó: L&L Kiadó Kiadás éve: 2016 Oldalszám: 446

Fülszöveg

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Márk vagy Tomi? Bexi sokáig azt gondolta, hogy ez a kérdés nem létezik: Márkkal való kapcsolata már a múlté. A legutolsó szakításuk óta eltelt időben Bexi élete végre nyugvópontra jutott, és ebben fontos szerepe volt Tominak is az Üres Utcák együttesből. A nyári turné azonban felforgatott mindent a zenészek életében.
Fesztiválok, koncertek, fülledt turnébusz, őrült bulik Aszádékkal, zsarolás… Valahol a Balaton-parton.


Írjátok meg nekünk, hogy a Ti ötös, megjelenéses listátokon mely könyvek foglalnák el a dobogós helyeket. Látogassatok el a Prológus Facebook oldalára is, illetve Instagramon is várunk minden kedves borítómániás, könyvszerető molyocskát.

cropped-pacc3a1sprologocska.png

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s