Extra tartalom

Érdekességek híres borítómodellekről – 2.rész

2b

Cikksorozatunk első részéből már ismerős lehet a tematika, miszerint borítómodellekről rántjuk le a leplet. Ismét hoztunk nektek néhány számunkra (és reméljük számotokra is) ismert könyvet, aminek kicsit jobban utánanéztük és kinyomoztuk, ki is az a személy, aki megtestesíti főszereplőinket.

gggg-a8506138a6c0fad8140bf1847be1933f_8aab8aAlex Minsky

Kylie Scott Stage Dive sorozata ismerősen csenghet számotokra. A sorozat negyedik része a Deep (még nem jelent meg Magyarországon), ennek borítóján találkozhatunk ezzel a fiatalemberrel. Alex 1988. november 7.-én született egy Mission Viejo nevű városban, ami Kaliforniában található. 2008-ban tengerészgyalogosnak állt, ám 2009. június 1-jén, alig három héttel az első afganisztáni utazás során Minsky-ék járműve ráhajtott egy útszéli bombára. Alex annyira megsérült, hogy a jobb lábát amputálni kellett. 47 napot töltött kómában, és összesen 17 hónapot töltött kórházban. Ezután az élete megváltozott, és ezt a változást nehezen kezelte. Végül összeszedte magát és elkezdett egy rehabilitációs programot. Itt „fedezte fel” egy fotós, akit először elutasított végül modellt állt neki.

Forrás: ITTITT

Megtalálható: ITT

largeAlexander F. Rodriguez

A tökéletes kémián szereplő fiú nem igazán látszik a borítón, de szerencsére nem bujkál annyira, hogy ne tudná senki, hogy ki is ő. Attól függetlenül, hogy temérdek kép van fent róla az interneten információt annál kevesebbet találtam. Modell és színész. Kaliforniában született azon belül Santa Barbarán, jelenleg pedig Los Angelesben él. Van egy Youtube csatornája is, ahol az utazásairól, színészi és modell karrierjéről is tölt fel videókat. Ha még több képet szeretnétek látni, akkor Instagrammon is megtaláljátok.

Forrás: ITT
Megtalálható: ITT, ITT, ITT

letoltesGabriel Chavarria

Ha már szóba került a Tökéletes kémia sorozat, és a Fuentes testvérek akkor itt a középső fiú, aki Carlost „alakítja”. Gabrielről kicsivel több információ áll rendelkezésünkre. 1989. április 29-én született, tehát idén lesz 28 éves.  2007-ben kezdődött filmes karrierje, amikor is egy kisebb szerepben feltűnt a Saját szavak című filmdrámában. 2013-ban egy sorozatban kapott nagyobb szerepet az East Los High-ban, ami sajnos még magyar felirattal sem található meg, vagy legalábbis én nem találtam. 2017-ben viszont két filmben is feltűnik az egyik A majmok bolygója – Háború, a másik a Hunter Killer.

Forrás: ITT

Megtalálható: ITT, ITT, ITT

A. M. Aranth (Holló-Vaskó Péter) az Oculus írója a könyv borítójára két fiatal magyar lányt választott.

luca2Vitéz Luca

Először Vitéz Lucát „mutatnám be”, aki az Oculus főszereplőjét Truth Dunnt alakítja a borítón. Az író egy PlayIT-n találkozott vele, és később így nyilatkozott róla: „Úgy néz ki, kialakult, milyen lesz az Oculus borítója. Letisztult designt képzeljetek el, a főszereplő arcával – nagy örömömre úgy fest, meg is találtuk a lányt, aki Truth Dunnt fogja alakítani, körülbelül tökéletesen.”
Luca 15-16 éves lány és Vámosszabadiban lakik. Szabadidejében szeret rajzolni, képregényeket olvasni és jelmezeket tervezni, illetve azokat megvalósítani.

Forrás: ITTITT

aoi-intervVarga Klaudia

A könyv hátáról Varga Klaudia néz vissza ránk. Ő egy irodalomversenynek köszönheti, ezt a megtiszteltetést. Klau 19 éves és Budapesten él, illetve itt is tanul. Szabadidejét szívesen tölti a családjával és barátaival, a hobbija pedig a fotózás. Elmondása szerint Thruth-hoz hasonlít jobban, a teát részesíti előnyben a sörrel szemben, illetve inkább rockot hallgat elektronikus zene helyett valamint macskapárti.

Forrás: ITT

Reméljük érdekes információkkal szolgálhattunk számotokra! Még több érdekességről értesülhettek, ha ellátogattok a Facebook oldalunkra!


timi_bio_2

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s