Új megjelenések

Könyvfesztivál – várható megjelenések

Havi rovatunkban ezúttal úgy gondoltuk, épp ideje összeszednünk, milyen könyvekre is vadászhatunk csütörtöktől kezdve a Millenárison megrendezésre kerülő Könyvfesztiválon. Így fogtuk magunkat, és összeválogattuk nektek azokat a könyveket, ami a mi érdeklődésünket leginkább felkeltették, természetesen a teljesség igénye nélkül. Reméljük, Ti is találtok a megjelenő könyvek között olyat, ami elnyeri a tetszéseteket. Tehát következzen a lista, kiadók szerint csoportosítva:

FUMAX ÉS FUMAX GEMINI KIADÓ

A két kiadó összesen 4 könyvvel készül a fesztiválra, ebből kettő név szerint a Puha Boldog Puffancs és a Halálmadarak folytatásai már megjelent regényeknek.

KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ

A Könyvmolyképző kínálatában 2. világháborús romantikus regénytől kezdve a new adulton át elég sokféle regényt találhatunk. A mi érdeklődésünket a Bronzlovas és az Egy nap talán már elég korán felkeltette. Ti mit szereznétek be legszívesebben?

MAXIM KIADÓ

A Maxim is sok friss könyvvel érkezik, melyek nagy része a Dream válogatáson belül jelenik meg. Sorozatok folytatásai és önálló regények is fellelhetők a listában.

FŐNIX KÖNYVMŰHELY

Egyben érkezik egy három részes sorozat, méghozzá gyönyörű borítókkal. Ezen felül újra kiadásra kerül a Mechanikus London szintén csodálatos külsővel és végül, de nem utolsósorban Bíró Szabolcs ifjúsági kalandregénye.

AGAVE

Az Agave idén sem tétlenkedik, ugyanis 5 könyvvel érkezik, melyek közül a Borne egy héttel korábban jelenik meg nálunk, mint külföldön. Az Amerikai istenek filmes (sorozatos) borítóval is felkerülhet majd a polcunkra. Várjátok már  a sorozatot?

GABO ÉS CICERÓ

Igen változatos felhozatalt kapunk, megtanulhatjuk a kávé díszítésének csínját bínját, színezhetünk optikai illúziós színezőkönyvben, elmerülhetünk fantasy vagy mesevilágokban. A papírmágussal már a megjelenésének bejelentése óta szemezünk (bár sajnáljuk, hogy nem tartották meg az eredeti borítót) és az Illaberek is gyönyörűre sikeredett.

MENŐ ÉS MANÓ KÖNYVEK

A Falling Kingdoms című könyvvel, melyet a Trónok Harca utódjaként emlegetnek, egészen biztosan fogtok a Prológuson találkozni nem is olyan sokára. A kínálat tehát kedvez kicsiknek, kicsit nagyobbaknak, és fantasy rajongóknak is egyaránt.

TOVÁBBI MEGJELENŐ KÖNYVEK

A kevesebb új könyvvel érkező kiadókról sem feledkezünk meg, így ezeket a regényeket itt soroljuk fel nektek.

Ennyit sikerült összegyűjtenünk, de ezek között is bőven akad olyan amit szívesen tennénk a polcunkra. Találkozunk a könyvfesztiválon!

szonja_bio

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s