ajánló · Új megjelenések · Borítóleleplezés · Eladott jogok

Magyar Megjelenések – Angol Borítók

kéép

Amíg mi tűkön ülünk, hogy mikor jelenik már meg végre itthon jó néhány kedvenc regényünk, addig külföldön már javában zajlanak a borítóleleplezések a harmadik, negyedik vagy akár ötödik részekhez.

És bár nem tudom, hogy enyhíti-e a várakozás miatt érzett feszültséget, vagy csak még jobban feltüzeli, úgy gondoltam összegyűjtöm, milyen szépségek is kerültek napvilágra mostanság.

 C.J. REDWINE – Ravenspire  

 (Twister Media)

A magyarul is megjelent első kötet Hófehérke történetét dolgozza fel, míg a második Rumpelstiltskin meséjének átirata. Na de melyik történettel foglalkozik majd a 2018-ban megjelenő harmadik könyv? Az írónő állítása szerint a Koldus és királyfi, illetve egy arab mese alkotja a regény alapját. A borító mindenesetre elég jól sikerült, úgyhogy már alig várjuk, hogy rátehessük a kezünket.

 

ALWYN HAMILTON – Rebel of the sands

  (Maxim kiadótól várható)

Sajnos a magyar megjelenés dátumáról nincsenek információink, pedig már nagyon szeretnénk, hogy a tüzes Amani itthon is célba vegye az olvasókat puskájával. Külföldön azonban már a harmadik könyv kiadására készülnek, olyannyira, hogy két napja tették közzé a befejező kötet angol borítóját. Ha nekem ilyen borítótervezőim lennének, egész biztos örömmel írnék egy csomó könyvet. 😀

AMIE KAUFMAN & JAY KRISTOFF – The Illuminae Files

(Könyvmolyképző kiadótól várható)

Kady és Ezra űrbéli kalandjait Könyvhétre akarta hozni a kiadó, ami sajnálatos módon nem valósult meg. A kíváncsi olvasóknak ebben az esetben nincs aggodalomra oka, hiszen mindenképp megjelenik a regény remélhetőleg még idén. Mindenesetre pont reggel tették közzé a külföldön a harmadik kötet borítóját, ami tökéletesen passzol az első kettő által alkotott sorba.

STEPHANIE GARBER – Caraval

 (Libri kiadótól várható)

A borítóiról méltán híres Caraval is várat még magára, ami az itthoni megjelenést illeti. Ezzel szemben külföldön nem bírnak magukkal a kiadók és egy újabb borítóval is megjelentetik az első kötetet. Engem viszont a második kötet borítója izgat leginkább, de sajnos még arra is várnunk kell. A legfrissebb dizájnt a legutolsó képen láthatjátok, ez fog visszaköszönni a puhaborítós kiadásról.

Remélem sikerült kicsit elviselhetőbbé tennem a várakozás hosszú hónapjait ezekkel a gyönyörű borítókkal. Nektek melyik a kedvencetek?

szonja_bio

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s