Extra tartalom · illusztrációk · projekt

PRObay – Ahol mindent megvásárolhatsz az Oculus világából

Elkalauzoltunk már benneteket a PROktiker és a PRObi virtuális könyves tematikájú áruházába, és ezúttal is hasonló vállalkozásra adtuk a fejünket. A PRObay nagyon hasonló a Földön (szerény kis bolygónkon) létező Ebayhez, csak lényegesen jobb. Az sem utolsó szempont, hogy Avalon lakóinak privilégiuma ezt a rendszert használni.

Ha az Avalonra születtél és mindent tudsz, akkor mindössze annyi a dolgod, hogy kiválasztod a neked tetsző hirdetést, beleteszed a virtuális kosaradba, fizetsz és viseled a következményeket. Amennyiben nem ismered az Avalont, létezik egy nagyszerű irodalmi alkotás, mely elkalauzol erre a távoli bolygóra, ez pedig nem más mint A. M. Aranth-tól az Oculus. A PRObayt földi felhasználók is böngészhetik, de vásárlásra csak egy igen kemény Oculus-ismeretet felmérő teszt kitöltését követően kerülhet sor. Ajánljuk mindenkinek, aki valami avaloni szuper cuccra akar szert tenni, az vagy utazzon oda (Spar, jó döntés!), vagy kösse fel a gatyát a teszttel és vegye tudomásul a magas szállítási költségeket!

HACKETT TOTÁL MENŐ TETKÓI

A Földön csak feketét és színeset készítenek, na de világítót, csillogót, icergő-mocorgó örvénylőt hol találni? SEHOL! Avalon már itt bizonyítja, hogy megéri meglátogatni. Sajnos lézeresen nem távolíthatók el, itt a lézer nem orvosi, inkább hadieszköz számba megy. A menőségnek ára van!

Tattoo by Prologus

HOLLOWAY LÉGHAJÓS KOCSMATÚRA

Na jó, léghajók valójában nem vesznek részt a túrában, a Holloway Tavern franchise annál inkább! Minden helyük egyedi, de az alkohol okozta örömök és és ökörségek mindenhol azonosan magas minőségben biztosítottak. Erre inni kell!

holloway tavern by Prologus

ANNUN KUTYÁI MENHELY & FESTÉKBOLT

Igazából egyik sem, és mindkettő! A csoport menhely minden legalább enyhén terrorista lelkületű vagy világmegváltó hajlamú személynek. Festékboltként is csak falakra festett graffitikhez biztosítja az anyagot, de ha sötét gondolataid támadnának, itt megtalálsz minden szolgáltatást és kelléket! Come to the dark side, we have cookies!

Annun kutyuk by Prologus

LOPOTT GÉPFEGYVER

Ha esetleg egy megvadult orrszarvúkból álló csorda akarna rátaposni a palotád kacsalábára ( tudod, arra, amin forog) jogosan megy fel benned a pumpa. Nem kell, hogy így legyen, mert megölheted őket mind egy szálig! Természetesen óccó lőfegyverekkel elsősorban orrszarvúakat lő az ember, véletlenül sem mást…

Fegyver by Prologus

HOLDEN ROSÉ

 A minőséget meg kell fizetni! Még ennek a kiváló borásznak is meg kellett, amikor borok készítésére adta a fejét. Az első szőlőtőkék megvásárláshoz írói karrierjének jövedelme segítette hozzá, de ma már messze a legjobb bor az övé Avalonon. Egy biztos részegítően jó érzés már egy korty is ebből az isteni nedűből.

holden rose by Prologus

EGY ÉRZŐ SZÍVŰ ŰRHAJÓ

Ismét vegyük elő az éles szemünket és lássunk át a marketing trükkös szóhasználatán! A hajón igazából egyedül az embereknek van bármilyen szíve. Szellem már egy más kérdés, neki csak intelligenciája van és khm… ambíciói… Viszont nagyszerű az autopilóta funkció. Ki kell tapasztalni a működését! 🙂

Cernobog for sale by Prologus

Sajnos limitált ezeknek a termékeknek a száma, épp ezért magasra szokott ugrani a licit az utolsó daraboknál. Ha szülinapodra egy űrhajót szeretnél kicsit kattant mesterséges intelligenciával, időben kezdd el fűzni apucit / anyucit! Telefonos ügyfélszolgálatunk a  nap minden percében áll rendelkezésedre (azért ha lehet ne hajnal kettőkor hívj, mert morcos lesz a pultos és nem túl segítőkész).

Köszönjük, hogy minket választottál, és sok új termékben gazdag napot kívánunk!

szonja_bio

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s