Érdekességek · Extra tartalom · Libri · projekt · Sajtóközlemény

1000 könyvet hagy el a Libri karácsonyig!

Így a karácsony közeledtével szinte mindenhol ajándékötletekkel találjuk szembe magunkat, annak elérése érdekében, hogy vásároljunk. A Libri Kiadó az ajándékozás örömére is gondolt, a Libri Könyvszakértői 1000 könyvet rejtettek el az országban. Ezek a történetek csak arra várnak, hogy az olvasók rájuk találjanak – egy hangulatos kávézóban, egy közeli színházban, a moziszéken, ahová a jegyünk szól, a kedvenc éttermünkben, vagy a városi könyvtár egyik polcán, esetleg a fodrásznál vagy a vasútállomáson.

A promóció pontos részletei az alábbi linken megtalálhatóak. Induljon a keresgélés! 🙂

Mit gondoltok a kezdeményezésről? Mert szerintünk zseniális. Igaz, kicsit nagyon szerencsésnek kell hozzá lenni és épp a közelben tartózkodni, amikor elrejtenek egy könyvet, na meg persze figyelni folyamatosan, hogy az oldalon mikor írják ki, hogy az adott órában hol rejtettek el könyvet.

Oh, és a Libri gondolt a nem Budapesti lakosokra is, a fővároson kívül még 20 vidéki városban rejtenek el ajándék könyveket.

librixmas.png

Az ajándék köteteket a Libri Könyvszakértői csoportja válogatta össze. A Könyvszakértők közé tartozik többek között Beck Zoli, a 30Y zenekar énekese, Varró Dániel és Jakupcsek Gabriella is.

librixmas2.png

Az ajándékkönyveket könnyen fel lehet ismerni a Libris csomagolópapír alapján, illetve, hogy biztosra menjenek egy kedves kis üzenet is van a lapok közé csúsztatva.

A kampány 2017. december 1 és 24 között fut. Ti nekiálltok keresgélni? Mi már próbálkoztunk, bár eddig sikertelenül 😀 Pedig megéri, hiszen a megtalálók között még ajándékokat is sorsol a kiadó, feltéve ha a szerencsés olvasó feltölt egy képet Instagramra #azenajandekom hashtaggel.

librixmas3.png

Induljon jól a karácsony és induljon a kaland! Könyvkeresésre fel 😉


zsebi_bio

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s