Extra tartalom · lények · projekt · prológus · sci-fi

Tippek Földre látogató idegeneknek

Űrlény vagy? Nem érted a földi szokásokat? Akkor ez a cikk neked szól! A Földön sem leányálom az élet, az ide látogató idegenek első alkalommal nehéz helyzetben lesznek, bár ezt valamiért a könyvek sohasem taglalják. Pedig ó, mennyi veszély les ártatlan űrutazókra! Mindjárt ott vannak azok a fránya szomszéd lányok, akik valamiért mindig össze szeretnének jönni a mellettük lakó űrlényfiúcskával és semmi nem tartja ám vissza őket!

Ne vegyél fel földi szemmel nézve sármos alakot!

Minden hímnemű űrlény ott hibázik, hogy eszméletlen szexi félisten képében akar beilleszkedni a társadalmunkba. Hát kedveskéim, ki kell, hogy ábrándítsalak benneteket. Minél szexibb vagy, annál inkább vonzod a tekinteteket, óhatatlanul a nők tekintetét is. És hidd el, ők a bajt is hozzák magukkal. Pláne, ha tinik, mert akkor még a hormonokkal is meg kell küzdened. Persze te majd el fogsz telni önbizalommal, ám akkor jön majd az igazi és szerelmes leszel. Még akkor is, ha amúgy egy olyan faj vagy, ami nem képes érzelmekre, mert a lányok mindent megborítanak. A könyvekben meg pláne. No, márpedig, ha jön a szerelem, akkor hótziher, hogy megjelenik majd a kormány titkos alakulata, hogy elvigyen benneteket, mert olyan jó buli kísérletezni. Szóval csak óvatosan!

Ez egy nagyon rossz választás!

Ha meglátsz egy rendőrt, fuss!

Valamiért a kormánynak sosincs jobb dolga, minthogy idegen életformákon kísérletezzen, ezért minden rendőrük igazából egy beépített titkosügynök, aki téged figyel. Falun ugyanez van, csak ott a nénik adják szájról szájra a hírt, míg el nem jut a kormányzathoz, aki azonnal rád uszítja minden katonai erejét, még akkor is, ha fegyvertelen vagy és békés szándékkal jöttél. És küzdj bármily hősiesen is, úgyis elkapnak, aztán visznek, hogy felboncoljanak, mert nem lenne logikusabb, ha technikát kérnének, vagy tudást cserélnének veled. Ugyan kérlek! Racionális megoldások?! Verd ki azonnal a fejedből! Csak egyet jegyezz meg, a kormány az ellenséged! (Senki nem tudja miért, de az.)

rettegsz már

Ne ments meg senkit!

Hiába vannak neked természetfeletti képességeid, lehetsz olyan gyors, mint Flash, erőd vetekedhet Hulkéval, de ne, tegyél le róla, hogy bárkit is megments, mert biztos, hogy lesz egy hülye, aki levideózza, kikerül a netre és máris mindenki tud a létezésedről, mert soha senki nem feltételezné, hogy ez egy kamu vidaó. Mert a mai technikával nem lehet ilyet csinálni, á nem. Biztos, hogy igaz. És már megint ott vagyunk, hogy jön a csúnya kormány, hogy elvigyen. Örök körforgás…

felejtsd el

Vigasztalásképp csak annyit tudok mondani, hogy jó a kajánk. De egyébként idegen látogatóként nem egy jó döntés itt letelepedni. Bármit teszel, abból csak bajod származhat. Hidd el, jobban jársz, ha maradsz otthon, vagy csak egy pár napos kiruccanásra jössz el a családdal.


fanni_bio

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s