Extra tartalom · projekt · prológus

Űrlényes könyves doboz ötletek

Miközben az internet adat és reklámhalmai között cirkáltam, nem nagyon akadtam űrlényes könyves dobozra, és ha már úgyis Alien hetet tartunk, hát miért ne állítsak össze egy képzeletbeli dobozt én magam?

(Halkan megjegyzem, hogy a témában annyira nem vagyok jártas, hogy túl sok űrlényes könyvet/filmet ismerjek, tehát nyugodtan ötleteljetek és kommenteljetek, hogy szerintetek minek kéne a dobozba kerülnie.)

1. Funko Pop
Az aranyos kis műanyag figurák elmaradhatatlanok. Persze vannak, akiknek nem tetszik, de szerintem ők olyanok mint a felnőtt kor Barbie babái. És ha már idegen fajok a téma, a Marvel filmeik hősei ide pont  passzol. (Különben is… Thor haját még egy Barbie is megirigyelné)

 

 

 

2.  Gumicukor
Itthon az Alexandra kiadónál jelent meg régebben a Cinder, a Holdbéli krónikák első része, aminek sajnos nem adták ki minden kötetét. Mindenesetre az ikonikus piros cipőt gumicukor képében én maximálisan el tudnám képzelni. Meg hát a filmekben a legtöbb űrlényt is ilyen zselés állapotban ábrázoljak, tehát az esztétikus, finom, piros cipőt tekinthetjük az undorító, zöld trutyi továbbfejlesztett változatának.

 

 

3.  Star Wars párna
A Star Wars filmekben is rengeteg lénnyel találkozhatnak a filmek szerelmesei. Úgy gondoltam tehát, hogy nem maradhat ki korunk nagyágyúja sem a sorból dobozból, legalább párna képében jelen kell lennie. Tudom, hogy a képen szereplő BB8 minden, csak nem űrlény, de nem bírtam neki ellenállni, amikor a society6 oldaldalát böngésztem. Viszont aki a Porgok és a többi fura teremtményt preferálja, valószínűleg ugyanúgy megtalálja a neki való párnát.

bb8

4.  Űrlény arcmaszk
Úgyis szó esett már a zöld nyálkás dolgokról, nem hagyhatjuk ki a képzeletbeli dobozunkból a zöld nyálkás arcmaszkot sem. Fontos a hidratáltság, ezért az összetevők között mindenképp szerepelne az aloe vera. Hogy mit tartalmazna ezen kívül a maszk? Azt a képzeletetekre bízom. (A képen A burok c. filmben lévő idegen faj látható, aki a mélyen ható kezelést hivatott reklámozni.)

burokmaszk.png

5.  Lucy kávé
Aki még nem olvasta On Sai-tól a Szivárgó sötétség sorozatot, épp itt az ideje, hogy elkezdje! Aki meg már az Arthurt, azaz a 3. könyvet várja biztos örülni fog, ha ilyen fenséges nedű kortyolgatásával töltheti el az időt. Ráadásul ez a kávé nem véletlen Lucyról lett elnevezve, hiszen a mentális képességekre is rendkívül serkentően és pozitívan hat.

vacuum-package.png

 

A KÖNYV

Nem régen jelent meg Megan Spooner ( These broken starts, Hunted) és Amie Kaufman  (These broken stars, Illuminae) legújabb közös regénye. Ez nem más, mint az Unearthed, ami egy űrlényes, sci-fis fiatal felnőtteknek szóló regény. Sajnos friss magyar megjelenést nem találtam ebben a kategóriában, de lehet csak én voltam figyelmetlen, és nektek több szerencsétek lesz.

25446297

 

Remélem tetszett a képzeletbeli űrlényes dobozom, és a könyv is felkeltette az érdeklődéseteket. Ha van még bármilyen ötletetek, hogy minek kellene mindenképp bekerülnie egy ilyen dobozba, bátran írjátok meg kommentbe, vagy facebookon. 🙂

szonja_bio

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s