Extra tartalom

Melyik Angliai korszakba utaznánk – Prológus kiadás

angol

Gondolkoztatok már rajta, hogy ha lenne egy időgépetek milyen korszakba, illetve milyen helyre utaznátok vissza legszívesebben? Az Angliás hét keretében mindenki elmondta, hogy a témához kapcsolódóan, melyik angliai korszakba menne vissza. Nektek mi a kedvenc angol időszakaszotok?

Timi: A jelenkor tökéletesen megfelel, nem utaznék vissza. Modern gyerek vagyok a múltban meg lennék halva elektronikai eszközök, és normális fürdőszoba nélkül.

Lorelei: Szívem szerint azt mondanám, hogy a Viktoriánus kor, de ez csak a sok regény eredménye. Valójában nem sok jót tartogatna magában a füstös város, a nőkkel meg pláne úgy bántak, hogy ha nem volt világpusztító varázserőd, bármit megtehettek veled. All in all, a jelenben utaznék Angliába.

Arwen: A 20. századba, hogy találkozhassak Agatha Christie-vel. Nagyon érdekes személyiségnek tűnik a könyvei és az életrajza alapján, rengeteg mindent kérdeznék tőle.

Cersei: Mivel a polgári forradalmat utálom, ezért valószínű, hogy az az előtti időkbe. Talán I. Erzsébet Aranykorára voksolnék, tekintve, hogy protestáns vagyok.

Noémi: Az 1800-as évekbe, bár nehéz a döntés, azon belül hová. A 19. század eleje azért tetszik, mert akkor írta Jane Austen a legfantasztikusabb művet, talán tanulhattam volna tőle, ismerhettem volna őt, olyan barátnőt találtam volna benne, akivel kölcsönösen inspirálóan hatunk egymásra. A 19. század másik fele viszont már a viktoriánus kor, ahol milliószor szívesebben élnék, mint napjainkban. Nehéz a döntés, de valószínűleg, ha lenne egy időgépem, mindkét megoldással elégedett lennék 🙂

Luca: Én ebben a pillanatban semelyik Angliai korszakba nem utaznék szívesen, hanem helyette már mennék itt, a jelenkorban végre Angliába. A tavasz már nincs messze, úgyhogy készülj Anglia, mert jövök!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s