Érdekességek · filmajánló · romantikus · YA

Nap nap után a mozikban – fun facts

Nap_nap_utan_filmes_borito_800k

A Prológusnál már nagyon izgatottan várjuk David Levithan nagysikerű YA regényének az adaptációját, de ameddig a premier napja elérkezik, addig a futó projektjeink mellett egy bejegyzéssorozat keretében foglalkozunk a filmes produkcióval és az alapjául szolgáló könyvvel, valamint ma (03.18.) éjfélig fut egy nyereményjáték is a facebook oldalunkon, aminek keretében esélyetek nyílik egy páros belépőt nyerni a filmre, a Maxim kiadó jóvoltából! (Részletekért katt ide!)

Ezúttal néhány érdekességet gyűjtöttem össze a film változatról, természetesen spoiler mentesen.

1.Jacob Batalon és Angourie Rice már dolgoztak együtt, méghozzá a legújabb Pókember film forgatásán!

Angourie-t ezúttal már főszerepben láthatjuk majd, hiszen a filmben Rhiannont alakítja, ameddig Batalon kisebb szerepben tűnik fel, “A” egyik verziójaként.

2. Angourie blogot vezet

Mindenféle tartalom megtalálható rajta, a művészetektől a zenén át az irodalomig. Angolul tudók csekkolhatják is, a következő címen:  https://thoughtstokeepmesane.wordpress.com/

3. A forgatás mindössze 25 napig tartott

4. Többen egy koreai drámához hasonlították az alaptörténetet, ami a Belső szépség (Beauty Inside) címet viseli, de a kettőnek semmi köze egymáshoz.

twitter-in-stream_wide___the-beautyinside

A két történet csak nyomokban hajaz egymásra. Ameddig “A” minden nap más testében ébred fel, a Belső szépség főszereplője, Woo-Jin élete első 18 évét fiúként élte le a családja és a barátai körében, és sosem tud semmit annak az embernek az életéről, akinek épp elfoglalja a testét.

5. Debby Ryan, a Rhiannon testvérét alakító színésznő már számos Disney produkcióból ismerős lehet a számunkra, mint például a Zack és Cody a fedélzeten.

A film trailere

A 16 éves Rhiannon beleszeret egy különös lélekbe, akit csak „A”-nak hívnak, és minden egyes nap más ágyban, más-más testben ébred. A kettejük között kialakuló kapcsolat olyan erős, hogy elhatározzák, minden nap megkeresik egymást, pedig még csak nem is sejtik, mit és kit hoz a következő reggel. Ahogy egyre inkább beleszeretnek egymásba, a realitásokkal is kénytelenek szembenézni: vajon képesek lehetnek úgy leélni közös életüket, hogy egyikük minden 24 órában más személyt testesít meg?

A Nap nap után David Levithan azonos című bestsellere alapján készült, amely a Maxim Könyvkiadó gondozásában jelent meg magyarul.

A nagysikerű könyvbe az alábbi linken tudtok beleolvasni:
https://goo.gl/SRmAjy
És itt tudjátok előrendelni 30% kedvezménnyel:
https://goo.gl/nRfh66

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s