ajánló · Extra tartalom · projekt · prológus · romantikus · szerelem

Top 5+1 Sírós romantikus könyv

romcsihet

Általában az ember nem szeret sírni, olykor mégis arra támad kedve, és az alábbi könyvek erre tökéletesen alkalmasak. Nagyszerűen megírt történetekről beszélünk, amiket vétek lenne elolvasatlanul hagyni.

Csillagainkban a hiba
john green_csillagainkban a hiba

 

Az első könyv amin tényleg sírtam. Nem csak bekönnyezett a szemem, hanem bizony jó pár zsepit elhasználtam a könnyeim törölgetése miatt. Mégsem bántam meg, hogy elolvastam, hiszen egy elgondolkodtató regény, ami komoly témákat is boncolgat. Emberek milliói zárták szívükbe Hazel és Augustus történetét, ami a jól megírt könyvnek, és a nagyszerű filmnek köszönhető.

 


Szerelmünk lapjai

covers_368147
Sokak által ismert és szeretett Nicholas Sparks alkotása, ami szintén megfilmesítésre került. Ugyan nem olvastam a regényt, de a filmet láttam, és a szívem szakadt meg a végén, ezért is nem tudtam még rávenni magamat az elolvasására. A cselekmény 1946-ban játszódik és két fiatal viszontagságokkal teli szerelmét mutatja be valami hihetetlenül csodálatos módon. Egy nagyon szép szerelmes történet bontakozik ki a szemünk előtt, ám ezt sem úszhatjuk meg könnyek nélkül.

 


Az utolsó dal

covers_381592
Ez a regény is az előbb említett író tollából származik, és szintén nagyon szívhez szóló. A regény szereplői egy apa és a lánya, az ő kapcsolatukat, problémáikat ismerhetjük meg. Steve, az elvált apa gyermekeivel szeretné tölteni a nyári szünidőt, de lánya Ronnie nem támogatja ezt az ötletet. Apja embersége, a kettejüket összekötő zenei tehetség, egy dal és egy titok segíti őket abban, hogy újra egymásra találhassanak. Egy csodaszép és megható történet, szeretetről, fájdalomról, boldogságról, és kétségbeesettségről.

 


Mielőtt megismertelek

mielőtt megismertelek
Louisa Clark és Will Traynor története sokak szívét összetörte, de szerintem ezt senki nem bánta. Egy gyönyörű szerelmi történet tele tanulsággal, és csodás pillanatokkal. Ugyan biztos vagyok benne, hogy szem nem marad szárazon a végén, de a szereplők és a cselekmény kidolgozottsága, a könyv hangulata minden könnycseppet megér. Sokáig halogattam a regény elolvasását, amit bánok, de azt nem, hogy végül megtettem, hiszen egy nagyszerű könyvélménnyel gazdagodtam, még akkor is, ha kicsikét összetört a szívem.

 


Veled minden hely ragyogó

vmhr
Egy regény, ami túlcsordul az érzelmektől, és letehetetlen, majd a végén az ember teljesen elveszettnek érzi magát. Violet és Theo története komoly problémákkal és gondolatokkal van átitatva, ami elgondolkodtatja az olvasót, és nem hagyja nyugodni egy pillanatra sem. Nagyon szomorú, és megható történet, mégis van benne valami különleges, ami számomra meghatározhatatlan, és nem igazán tudom szavakba önteni.

 

 

 


 Egy nap talán

maybesomeday

Colleen Hoover ismét nem okozott csalódást. Sydney és Ridge története igazán nagyszerűre sikeredett. A szereplők és a történetvezetés is csodálatos kivitelezést kapott. Teljesen a könyv hatása alá kerültem, együtt nevettem és sírtam a szereplőkkel, és szerintem az, hogy az olvasó mennyire tud azonosulni a szereplőkkel nagyon fontos. Egy nem mindennapi történet, nem mindennapi szereplőkkel, és csodálatos dalszövegekkel.

 

 


 

Nektek van kedvenc sírós könyvetek? Ha igen osszátok meg velünk kommentben, vagy a Facebook oldalunkon! 🙂

timi_bio_2

Top 5+1 Sírós romantikus könyv” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Én eddig nemsok sírós könyvet olvastam. Mondhatni semennyit. Viszont egyet mégis. Az Egy kutya négy élete. Filmben még nem láttam. De könyvben igen szomorú vége lett és nem titok, hogy én még sírtam is rajta. Annyira jól meg volt írva és annyira kidolgozott volt. Bevallom a könyv borítója ragadta meg a figyelmem, azonban cseppet sem bánom, hogy elolvastam.

    Kedvelik 1 személy

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s