Körkérdés · projekt · prológus · romantikus

A Prológus kedvenc könyves párosai

Ha már a romantikát helyeztük a héten a középpontba, akkor bizony muszáj beszélni a kedvenc párosainkról is, akikkel könyvekben találkoztunk. Még mielőtt felfedjük, hogy mi kiket szeretünk a legjobban, feltennék egy kérdést: ti melyik könyves párért rajongtok a legjobban?

Lexa

Feyre és Rhys. Hogy miért szeretem őket ennyire? Mert habár nem mindig értenek egyet egymással, de a bizalom teljes mértékben megvan köztük, valamint az a sokat emlegetett kis szikra is, ami miatt rajongók ezrei vágynak arra bár nekik is lenne egy Rhys-uk, akivel ilyen kapcsolatuk lehetne. Teljesen ellentétes személyiségek, de mégis annyira jól kiegészítik egymást, egyszerűen tökéletes a kapcsolatuk minden szempontból. Mindig megvédik azokat, akik fontosak számukra, beleértve egymást is és szerintem itt igazából ez a lényeg. Hogy a külső és belső ellentétek ellenére is, de mindig egymást választják, bármivel is kell szembe nézniük, akár saját magukkal is.

Noémi

Bizonyára itt órákig tudnám sorolni a kedvenc romantikusaim szereplőit, de Feyre és Rhysand párosa mégis kiemelkedő számomra. Még a könyvsorozat első részében kedveltem Tamlint, azt hittem, ha a lány egy másik fiúba szeret majd bele, az elvesz a könyv varázsából, mert egy főhősnőnek csak egy igazi szerelme legyen. Ugyanakkor az, ahogy Sarah J. Maas átvezette ezt a szerelmet egy másik szerelembe, ami annyira szép, lassú folyású volt, mégis izgalmas, várakozásokkal teli, az egyszerűen eszméletlen élmény volt. Azt hittem felrobbanok a feszültségtől.

Timi

Végtelen horizontból Becky és Nick. Azért mert végig érezni lehetett közöttük a szikrát, de nem nyálas módon került a felszínre, hanem burkoltan, mégis mindenki tudta.

Mancs

Jaj, hát ez nagyon könnyű! Természetesen én és Julian a Caravalból… Vagyis Scarlett és Julian a Caravalból. Nagyon megszerettem őket, tudtam, hogy végül össze fognak jönni, hiszen ki nem jönne össze Juliannel. Julian egy rosszfiú, aki szinte kiismerhetetlen, Scarlett pedig a jó lány, akiből a történet végére egy bátor és határozott nő lesz. Nagyon szerettem a kis “vitáikat” olvasni, nagyon sokat nevettem rajtuk. Fokozatosan nyerték el egymás bizalmát és lettek egyre fontosabbnak egymásnak, öröm volt olvasni. Hát igen, az ellentétek tényleg vonzzák egymást.

Fancsali

Lord Maccon és Alexia Tarabotti szerelme nálam mindent überel. Erősen gondolkodtam még Alec és Magnus párosán, de végül maradtam az előzőnél, hiszen rettentő szórakoztatóak. Mindketten erős, önálló jellemmel bírnak, amiből az következik, hogy nem telik el napjuk vita nélkül. Egyszerűen imádom őket, mert a vitáik ellenére törődnek a másikkal és vigyáznak egymásra.


fanni_bio

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s