Bookstagram · Extra tartalom · projekt · prológus

Romantikus Bookstagram

Természetesen ezen a héten sem hagyunk Titeket csodaszép képek nélkül, így – romantikus hetünknek hódolva – összegyűjtöttünk néhány igazán romantikus stílusú bookstagram feedet!

@charlie_books

A romantikus nálam egyet jelent a halvány és világos, nem túl élénk színekkel, illetve a virágokkal. @charlie_books instagramja azért tetszett meg annyira, mert nagyon egységes így, a fehér-pink képeivel, a minden képen visszatérő virággal és a változatos elrendezéssel. Nekem nagyon tetszik, ajánlom őt Nektek is!

charlie

@candlelightreads

A következő feed az egyik kedvencem. Charlieval ellentétben @candlelightreads nem spórol a kiegészítőkkel és a virágokkal. Mégsem tűnik soknak, csak szemetgyönyörödtetően gazdag képeket látunk, halvány rózsaszín fényben úszva. Mi ez, ha nem romantika?

második

@cityoffiction

@cityoffiction bookstagramja azért tetszik annyira, mert nagyon aranyos virágokat használ, visszafogott, mégis látványos képeket készít. Bátran használ különböző színeket, de ez cseppet sem rontja az összhangot. Szerintem szuper!

3.

@astoldbymichelle

Én nagyon szeretem a barna-fehér feedeket, úgyhogy kerestem egy romantikus barna témát is. @astoldbymichelle halvány színekkel, nagyon sok fehérrel, és a kedvencemmel a kötött pulcsikkal, takarókkal, párnahuzatokkal díszít. Jaj, nagyon szép!

negyedik-michelle.png

Nektek kik a kedvenc bookstagramereitek?


mancs_bio

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s