ajánló · Új megjelenések · Extra tartalom · filmajánló · maxim kiadó

Hamarosan a mozikban az Éjjeli napfény!

Ismét egy mozis újdonsággal szolgálhatunk, ugyanis hamarosan a mozikban Trish Cook Éjjeli napfény címet viselő könyvének a film változata is. Sőt, ha ez még nem lenne elég könyvmoly lelkünknek, a Könyvfesztiválra a Maxim kiadó jóvoltából megjelenik a könyv kis hazánkban, hogy ne csak az angolul tudó olvasók élvezhessék ezt a romantikus, YA történetet.

Katie és Charlie szerelmi története április 19-étől tekinthető meg a mozik vásznán, addig is, ha van kedvetek nézzétek meg a film trailerét:

A 17 éves Katie Price egy ritka betegséggel él együtt: minimális mennyiségű napfény is halálos fenyegetés a számára. Mivel napközben muszáj a házban maradnia, társaságul csupán megözvegyült apja és legjobb (na jó, igazból az egyetlen) barátja szolgál. Katie világa csak azután teljesedik ki, hogy lement a nap: ilyenkor fogja a gitárját, és a helyi pályaudvaron játszik a jövő-menő utasoknak. Charlie Reed valaha sztáratléta volt, és az életében most épp nagy változások vannak készülőben – ő az a fiú, akiért Katie a távolból titokban már évek óta rajong. Miután egy este meglátja a gitározó lányt, a sorsaik összeforrnak, és egy csillagokon átívelő szerelem veszi kezdetét. Miközben támogatják egymást céljaik elérésében, és egymásba szeretnek a nyári éjszakák leple alatt, Katie és Charlie között olyan szoros összeköttetés alakul ki, ami elég erős ahhoz, hogy megváltoztassa őket – és mindenki mást is körülöttük –, örökre.

Az Éjjeli napfény Trish Cook azonos című bestsellere alapján készült, amely a Maxim Könyvkiadó gondozásában jelent meg magyarul.

És még mindig tudjuk fokozni a dolgokat!

A Facebook oldalunkon egy nyereményjáték folyik, melynek keretében egy szerencsés olvasónk páros belépőjegyet nyer a film premier előtti vetítésére! Bővebb információt itt találtok a játékról. A könyvet pedig most 30%-os kedvezménnyel tudjátok előrendelni, ráadásul könyvfesztiválos átvétellel is lehet kérni! 🙂

>> Előrendelem!

Ha még mindig nem vagytok biztosak benne, hogy a polcotokon szeretnétek-e tudni a könyvet, beleolvasóval is tudunk szolgálni ezen a linken.


zsebi_bio

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s