ajánló · Extra tartalom · filmajánló

Ha ez tetszett, ez is fog – Éjjeli napfény

ejjelinapfeny

Mai cikkünkben összegyűjtöttünk néhány olyan filmet, ami hasonlít az Éjjeli napfény stílusára, mondanivalójára. Így ha esetleg valami hasonló mozis élményre vágynátok, nem is kell tovább keresgetni.

Minden minden

covers_36497

A könyvadaptáció tavaly augusztusban került a mozikba a könyv rajongóinak legnagyobb örömére. A történet főszereplője Maddy, aki egy különös betegség miatt nem hagyhatja el a házat, ha mégis megtenné nagy valószínűséggel belehalna. Az idő nagy részében elfogadja a sorsát, ám amikor a szomszédba költözik Olly, a lány egész élete fenekestül felfordul, és nem várt fordulatok teszik még színesebbé az eseményeket.

 

 

john green_csillagainkban a hibaCsillagainkban a hiba

Manapság nem sok ember van, aki ne ismerné John Green nagysikerű könyvéből készült filmet. Történetünk Hazel és Gus küzdelmébe ad betekintést, hiszen mind a ketten betegek, de miután megismerik egymást megváltozik az életük. Elhatározzák, hogy a betegségük ellenére teljes életet fognak élni, és semmi nem akadályozhatja meg ebben őket, az állapotuk kivételével.

 

 

Most jónow_is_good_hun_poszter

 

Tessa tizenhét éves, és leukémiás, ennek ellenére szenvedélyesen szeret élni, és nem adja meg magát könnyen. Bakancslistát készít, hogy a lehető legtöbb dolgot kipróbálja még azelőtt, mielőtt búcsúznia kellene.

 

 

Mielőtt megismertelek

mielőtt megismertelek

Will világ életében a mozgás és az extrém sportok megszállottja, ám egy baleset elveszi ezt tőle. Ennek hatására mindennapjai elég egyhangúan és kilátástalanul telnek, egészen addig amíg fel nem bukkan a színen Louisa a furcsa ruháiban, és kifogyhatatlan pozitív energiáival. Hősnőnk mindent megtesz, hogy visszaszerezze Will az életkedvét, több kevesebb sikerrel.

 

 

 

290Séta a múltba

Landon és Jamie nem is különbözhetne jobban egymástól, mégis a sors úgy hozza, hogy megismerik egymást. Landon a népszerű fiú, aki abban leli örömét, hogy másokkal gonoszkodik, ám egy rosszul sikerült balhé után büntetést kap. Különböző közösségi tevékenységeket kell végeznie, ennek köszönhetően találkozik Jamie-vel. A szereplők egyre jobban egymásra hangolódnak, ám a lány betegsége rányomja a kapcsolatukra a bélyeget.

 

timi_bio_2

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s