Új megjelenések · Borítóleleplezés

Borítóleleplezés: Tara Sivec – Nyűgök és nyalánkságok

Még alig tértünk magunkhoz a könyvfesztiválos élményekből, de már itt a láthatáron a Könyvhét, amire már szállingóznak is a hírmorzsák azt illetően, hogy melyik kiadótól milyen megjelenés várható. Ezúttal is egy Könyvhétre érkező regény borítójáról rántjuk le a leplet a Könyvmolyképző kiadó jóvoltából, ez pedig nem más, mint Tara Sivec Csokoládéimádók sorozatának a harmadik része, a Nyűgök és nyalánkságok.

A borító

nyugokesnyalanksagok

Fülszöveg

„Örökkön-örökké”-bonbon!

Drew-t és Jennyt éveken át irigyelték a barátaik zabolátlan szexuális életük miatt… illetve, dehogyis! Leginkább hányni tudtak volna miattuk.

Két gyerek mellett, túlhajszolt életük során most először, Drew és Jenny nem találja a közös hangot a hálószobában. Drew semmitől sem riad vissza, hogy egykor szenvedélyes feleségét újra becserkéssze, Jenny pedig bármit megtenne, hogy végre átaludhassa az éjszakát.

Carter és Claire, Jim és Liz minduntalan (és hasztalanul) a tanácsaikkal bombázzák a sorsával elégedetlen párt, mert szeretnék, ha rendbe jönne a régebben boldog Drew és Jenny élete.

Vajon a Csokoládéimádók harmadik, befejező részében megtalálják a kiveszni látszó tüzet a házasságukból, vagy a helyzetük még annál is kényesebb, mint amikor Jenny mézzel öntötte le Drew-t, aki egy fára ragasztotta?

Kövesd a történetüket és dobd fel a napod!

 >>>Itt<<< előrendelheted!


 Tedd a kívánság/várólistádra!

A szerzőről

6422281

Az USA Today bestseller írónő Tara Sivec saját magát édesanyaként, sofőrként, cselédként, kisrendű szakácsként, bébiszitterként és a szarkazmus szakértőjeként írja le. Ohióban lakik férjével, és két gyermekével. Várakozással tekint arra a napra, amikor mindhárman felnőnek, és kiköltöznek. A humoros New Adult témában alkotó írónőtől itthon a Csokoládéimádók sorozat jelent meg a Könyvmolyképző Kiadónál.


bizbasz_bio

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s