booktag · Extra tartalom

Descendants – Utódok Book Tag

Ha már boszorkányok és gonosz lelkek, nem hagyhatjuk ki a szórásból a Disney Descendants filmjei (amik egyébként Melissa de la Cruz: Elveszettek szigete című könyve alapján készültek), hiszen imádjuk őket. Így úgy gondoltuk, miért is ne csinálnánk egy saját book taget hozzá. Rotten to the core!

d2-teaser

Demóna – egy főgonosz, akit imádsz utálni

maleficentdesc

Mancs: Sebastiant a Végzet ereklyéiből. Borzasztóan utáltam, egy másodpercig sem volt bennem az, hogy jobban meg akarom ismerni őt vagy a szándékait, csak mindenféle rossz érzés nélkül gyűlöltem.

Lorelei: Dorothy (Danielle Paige: Dorothy-nak meg kell halnia) Olyan könnyen végeztetném ki, mint ő az alattvalóit csak azért, mert nem tetszik neki ahogy esznek/öltöznek vagy kifröccsentenek valamit.

RavenS: Jaelt Laini Taylor Vér és csillagfény napjaiból (Füst és csont leánya 2.) Egy kivételesen undorító rohadék, akibe mosolyogva ereszteném bele egy AKA47-es teljes tárát.

Evie – egy karakter, aki butácskának tűnt elsőre, de kellemes meglepetést okozott

desc-evie

Timi: Ide gyakorlatilag az össze LOL szereplőt belesorolhatnám.

Noémi: Olivia King, a Váratlan utazás kedves, bolondos nagynénije igencsak ügyefogyott karaktert alakít, mégis az egyik kedvenc karakterem. Mikor meg kell hoznie élete fontos döntéseit, nem okoz csalódást, hozzámegy a város legnagyobb különcéhez, és ahelyett, hogy otthon élné a feleségek életét, ő újságot vezet. A karaktere hatalmas fejlődésen megy keresztül.

Lorelei: Cleo (Morgan Rhodes: Rebel Spring) Az előző rész alapján egy önző, felszínes butácska tinilányra számítottam, viszont megtanult jogos pontokkal érvelni. Jót tett neki a trauma.

Mal – kedvenc lila borítós könyved
Mal-with-apple-Descendants-2

Zsebi: Komolyan megpróbáltam olyan könyvet találni, aminek nem csak lila a borítója, de még olvastam is. Nem találtam. Riordan Swords of Summerje nem teljesen lila, viszont ha ér, akkor őt írnám, mert megszokott Rick bácsi-féle zseniálisan megírt sztori. Ha nem számít lilának, akkor Geekerella, mert úristen az a borító *.*

Mancs: a Korona, Kiera Casstől. Sajnos a történetet nem szerettem Eadlyn idióta személyisége miatt, de a borítótól káprázik a szem, olyan gyönyörű.

RavenS: Amanda Foodytól a Daughter of the Burning City. Sajnos még nem volt alkalmam olvasni, de szerelmes vagyok a borítójába.

 

Carlos – kedvenc nem emberi segítőtárs

carlos-desc

Cersei: Bartek!!! Még egy olyan cuki kis dögöt, hát simogassam a pici állát. Jó párost alkotnának a Harry Potteres főnixszel.

Zsebi: Abraxos, mert a fejemben olyan mint Fogatlan. Tehát cuki és sárkány.

Lorelei: Pantalaimon (Philip Pullman: His Dark Materials) Végülis nem emberi és segítőtársnak sem utolsó. Mennyire jó lehet egy aranyos, értelmes hű társ melléd, akiről tudod, hogy normál esetben nem hagy el. Hogy soha nem vagy egyedül.

Harry – egy teljesen őrült karakter, aki pont ezért szórakoztató

harry-descendants

Zsebi: Legújabb kedvencem: Sevro és Fitchner. Mindkettő őrült és imádom őket.

Mancs: Legend mestert kell megemlítenem, aki emberéletekkel játszadozik a cirkuszában, viszont meg kell hagyni, az olvasónak nagyon szórakoztató.

Lorelei: Őszintén? Bárki bármelyik Percy Jackson sorozatból.

Ben – egy fantasy ország, aminek szívesen lennél az uralkodója

mal-ben-cookie

Cersei: Hú, talán Narniának. Szeretem a telet, A Milady is Winter, ide nekem a jogart, mától én kormányzok!

Noémi: Az Éjszaka országának főtündére lennék, hogy éjszakánként a csillagok közt repkedhessek a havas hegyek fölött. Nem is én lennék, ha a kedvenceim felsorolása közt ne lenne ott valahol az Acotar.

Mancs: Bármelyik fantasy országnak lennék az uralkodója, de legjobban talán Idrist szeretném igazgatni, mindig nagyon varázslatos és békés helynek képzeltem, vonz, amióta csak elolvastam az árnyvadász könyveket.

Chad – a legostobább reakció/fordulat, amiről valaha olvastál

chad-desc-wtf

Timi: Csak a tipikus dolgok, amikor tudja valaki hogy nem kellene bemenni az ajtón és csak azért is bemegy, vagy amikor történik valami rossz, és nem azon kezd el gondolkodni, hogy szabaduljon ki, vagy oldja meg a problémát, hanem valami teljesen értelmetlen, és abban a pillanatban felesleges dolgon

Lorelei: Amikor egy árnyvadászt álmában fel tudnak öltöztetni anélkül, hogy neki az feltűnne. Felébredve elámul azon, vajon hogyan került rá ruha.

Cersei: Szerintem nem is spoilereznék, úgyis le kell állnom ezekkel. Fedőnevem SpoilerQueen.

Jay – egy karakter, akit akkor hívnál, ha megmentésre szorulsz

jay

Mancs: Mondanom sem kell, hogy Julian Marreroért kiáltanék, mert egy nagyon vagány kalóz és mert tudom, hogy miután megmentene, azonnal belémszeretne, aztán ásó, kapa, nagyharang.

Timi: Nick a Végtelen horizontból.

RavenS: Mad Rogant (Ilona Andrews: Hidden Legacy) természetesen. Abban biztos lehetek, hogy ha meg tudom győzni arról, hogy érdekében áll segíteni, akkor nyert ügyem van, akár az ufók raboltak el, akár a maffia vadászik rám.


Nos, ennyi lett volna a mi verziónk a Descendants book tagből, reméljük tetszett! Ha kedved támadt volna kitölteni, nosza rajta, csak jelölj meg minket forrásként, vagy akár válaszolj itt, a kommentekben!

bizbasz_bio

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s