Érdekességek · Extra tartalom · projekt · prológus

12 jel, hogy te vagy a kiválasztott!

Mindannyian jól ismerjük a mondást, miszerint a hősök köztünk élnek. Lehet, hogy éppen otthon ülsz a tévé előtt, az iskolapadban szunyókálsz vagy imádott csirkefalatkáidat fogyasztod kedvenc gyorséttermedben, miközben a sors csak arra vár, hogy a megfelelő időpontban lecsapjon rád és kiválasszon Téged!

Arra az esetre, ha nem járnál nyitott szemmel, mi összegyűjtöttünk néhány jelet, amik segítenek neked felismerni, hogy bizony, az emberiség nagy tetteket vár tőled!

 1. Valaki jóslatot kiált

A prófécia sosem teljesül be addig, amíg valaki meg nem említi. Ne feledd, ha éppen egy templomban kószálsz szobrokat és rózsaablakokat bámulva, és valaki elkezdi megmagyarázni a freskók jelentését miközben mellékesen megemlíti a jövendölést, ne kérdezz, csak fuss!

 1. A hírvivő elhalálozik, mielőtt ajtót nyitsz

Hírhozónak lenni nem túl embertpróbáló feladat, noha meglehetősen fárasztó, és az időjárás is ellenük van általában. Ez pedig azt jelenti, hogy ha a te hírhozód meghal, mielőtt megkapod az üzeneted, akkor az a levél biztos nem a nagyitól van.

 1. Azok a félelmetes anyajegyek

Ha egészen véletlenül fürdőzés közben meglát egy idegen, és totálisan kiakad az anyajegyeid miatt, az azért van, mert a jóslat megmondta! Tehát, például, ha van egy láma alakú anyajegyed, akkor sorsodnál fogva meg kell védened a földet. Ilyen egyszerű!

IAU-illo-7-revised-finish-2-updated-birthmark-2

 1. Kiderül, hogy a szüleid igazából nem is a szüleid

Ha egy napon – hazaérkezve az iskolából – apukád és anyukád a nappaliba szólít, hogy beszélnének veled, akkor készülj fel, mert valószínűleg elég érett vagy ahhoz, hogy megtudd, az igazi szüleid valahol távol vannak. Hát igen, a próféciák a forever-alone típusokra buknak.

 1. Az igazi szüleid királyi származásúak

Ha egy sor valószínűtlen esemény után kiderül, hogy vér szerinti szüleid maga a király és a királyné, akik nem igazán érdeklődnek irántad, az sajnos egy biztos jele annak, hogy a sors kiválasztott téged, na meg annak is, hogy nem te vagy a kedvence.

 1. Az álmaid egyre élénkebbek

Ha az álmaid – például szerető szüleidről és a teljesen jelentéktelen anyajegyedről – egyszeriben sokkal élénkebbek és valóságosabbak lesznek, az lehet a szegényes diétád eredménye, de akár az is, hogy a jóslat kezdi felfedni magát előtted.

 1. Egy őrült fazon butaságokat beszél

Azok az emberek, akik folyton olyan dolgokról fecsegnek, amiknek látszólag semmi értelme, valójában nagyon értékes információkat hordoznak számodra. Emlékezz szavaikra, mert akármennyire is butaságnak tűnnek, szorosan kötődnek a jóslathoz, ami épp készül behálózni az életed.

 1. Hirtelen vonzani kezded a szerzeteseket

Általában nem figyelnek fel rád a szerzetesek, ugye? Sőt, nem is emlékszel, mikor láttál utoljára szerzetest. Az utóbbi időben viszont egyre többen gyűlnek köréd, meghajolnak, mikor elmész mellettük és időnként még a gongot is megütik. Persze nem akkor, amikor olyan dolgokat teszel, amik igazán megérnének egy gongot, mint például egy jó vicc, hanem csak úgy random gongolnak, amikor kedvük tartja.

41b25T3JytL

 1. Túl sok előjel

Ha egy nap leforgása alatt megtapasztalod a következőket:

 • hullócsillag
 • véreső
 • menekülő állatok
 • az ég váltogatja a színét
 • vészjósló madarak a kertedben

… akkor egészen biztos lehetsz benne, hogy a jóslat éppen beteljesül.

 1. Bármit csinálsz, szól a zene

Úgy érzed, bárhová mész vagy bármit csinálsz dallamok párosulnak hozzá? Legyen szó a reggeli ébredésről, vagy a délutáni kávéd elfogyasztásáról, minden sokkal drámaibb, nemde? Jól gondolod, ez is a prófécia műve. Még jó, hogy a szerzetesek folyamatos gongolása háttérbe szorul, és azt legalább nem hallod többé.

Percy-Jackson-and-Olympians-Lightning-Thief-550x343

 1. Soha be nem gyógyuló sérülések

A sebek begyógyulnak, kivéve persze amikor nem, bár abban az esetben meghaltál. De nyugi, valószínűleg a jóslatban nem ez áll. Szóval, még mindig életben vagy, mégis van egy sebed, ami nem akar begyógyulni, ez viszont már sokkal inkább a jövendölés műve… vagy egy csúnya fertőzésé.

 1. Az emberek összesúgnak, amikor belépsz egy terembe

Mintha nem lenne elég, hogy a szerzetesek mindenhol ott vannak a hajlongásukkal és az állandó gongolásukkal, már egy szobába sem tudsz úgy belépni, hogy az emberek ne kezdjenek el azonnal rólad és természetesen a jóslatról susmogni.

Remélem sikerült néhány vidám percet okoznom és ráismertetek egy-egy kedvenc történetetek kiválasztottjaira, én biztosan!  Nos, van köztetek kiválasztott?


mancs_bio

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s