ajánló · Új megjelenések · Borítóleleplezés · Extra tartalom

Exkluzív! Victoria Schwab – Egy kegyetlen dal borítóleleplezés

Ahogy közeledünk a Könyvhét felé, úgy kapunk egyre több hírt az új megjelenésekről és ezzel együtt a borítóleleplezések ideje is újra beköszönt. A mai napon Victoria Schwab: This Savage Songjának magyar kiadását leplezzük le, amely a Fumax Kiadó jóvoltából jelenik meg.

Az írónő könyvei eddig nagy sikerrel szerepeltek a hazai közönség előtt, reméljük ezzel a friss megjelenéssel sem lesz másképp. Tekintsük is gyorsan át, hogy miket olvashattatok már Victoria Schwabtól magyarul :

schwab könyvek

A szépséges külcsín Tóth Zoltánnak köszönhető, akinek a neve ismerős lehet, hiszen több hazai megjelenésnek ő tervezte a borítóját. Pár példa:

 

A Facebook oldalán még több infót megtaláltok róla.

A kis bevezető után pedig engedjétek meg, hogy bemutassuk nektek az Egy kegyetlen dalt!

Fülszöveg (RavenS fordította):

A biztonságos, mint kifejezés, nem létezik a városban, amely a szörnyektől hemzseg. Victoria Schwab sötét urban fantasy világában egy fiú és egy lány választás elé kényszerülnek: hősök lesznek vagy gonoszok, barátok vagy ellenségek. A tét pedig az otthonuk jövője. Egy duológia első része.

Kate Harker és August Flynn mindketten örökösei egy kettészelt városnak: egy városnak, ahol az erőszak igazi szörnyeket kezdett szülni. Kate pont olyan kegyetlen akar lenni, mint az apja, aki hagyja, hogy a szörnyek szabadon garázdálkodjanak, és csak azokat az embereket védi meg, akik hajlandók védelmi pénzt fizetni. August ember akar lenni, pont olyan jólelkű, mint az apja, hogy példát mutathasson az ártatlanok védelmében folytatott küzdelemben, de ő is a szörnyek közé tartozik: egy olyan fajtába, amely lelkeket tud lopni egy apró dallammal. Mikor felmerül a lehetőség, hogy rajtatartsa a szemét Kate-en, aki nemrég tért vissza a városba, miután kirúgták bentlakásos iskolájából, August kapva kap az alkalmon. Kate rájön a fiú titkára, azonban egy sikertelen gyilkossági kísérlet következtében menekülniük kell.

A borító

32253595_1906893616267629_4483288512279347200_n

32202679_1906893782934279_3495353013797650432_n

Ugye milyen gyönyörű? Ha esetleg egy véleményt is olvasnátok róla, akkor ajánljuk figyelmetekbe probloggerünk, Ravens értékelését, aki oda- és vissza volt a történetért.

A könyv holnaptól előrendelhető, Könyvhéten pedig át- és megvehető!


zsebi_bio

szonja_bio

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s