Extra tartalom · Körkérdés

Kiválasztott Prológus tagok és különleges képességeik

chosenoneproji

Az emberiség nagy része kiváló képzelőerővel rendelkezik, ahogy bloggereink nagy része is. Ezért gondolkoztunk most el, Kiválasztott hetünk keretében, hogy vajon milyen különleges képességeink lennének a saját magunk által írt könyvünkben. Na, de ne is szaporítsuk tovább a szót lássuk azokat a szuperképességeket!

Uszáma: Minek különleges képesség? Hát én lennék a kiválasztott, már önmagában elég, nem? 😀 Hoznám a szokott formám, rám jellemző tulajdonságokat, és magamat adva vezetném a csordát.

Cersei: Egyetlen szuperképességem, hogy a puszta látványommal képes vagyok elősegíteni az emberiség fogyókúráját.

Timi: Először is láthatatlanná tudnék válni, mert ha éppen lusta vagyok valamit megtenni, vagy kínossá válik egy adott szituáció egyszerűen csak hopp, már ott sem vagyok. 😀 Ebből a szempontból a teleportálás képességét is birtokolnám, és így nem kellene sokat gyalogolnom, vagy várnom valamilyen tömegközlekedési eszközre.

Arwen: Imádnám, ha tudnék teleportálni! Utálok utazni, viszont imádok új helyekre menni, így egy csapásra megoldódna a problémám. Csak kigondolom, hova akarok éppen menni, és hipp-hopp ott is lennék. Ezen kívül jó lenne még a gondolatolvasás képessége is, de csak úgy, ha lehetne kiválasztani, hogy mikor szeretném. Ha folyton más gondolatait kéne hallgatnom, annak hamar őrület lenne a vége. De néha nagyon jól jönne.

teleportation-portals-e1503521998522-796x408

So-So: Fuhh hát én valószínűleg az erdő mélyén élő gonosz lélekként bukkannék fel a népi legendákban. Legjobban a gondolatolvasás képességének örülnék, hiszen akkor mindenkinek tudnám előre minden mozdulatát, de ez csak álom. Sokkal valószínűbb, hogy lenne egy egyedi gyártmányú varázsceruzám, amivel ha bármit lerajzolok az életre kel. 😀

Noémi: Amit mindig is legjobban irigyeltem a könyvek főhőseitől, kiválasztottaitól, hogy ők szinte félelem nélkül képesek bármilyen ostoba ötletbe belevágni. Ha választhatnék, én a félelem hiányát birtokolnám legszívesebben, mint különleges képesség, mert akkor nem lenne több aggodalom, vizsga előtti drukk. Soha nem venném túl komolyan a dolgokat, és ha valami nem sikerül, egyszerűen elengedném a csalódottságomat. Nem félnék a következményektől. Talán ez a legnehezebb a világon, hagyni hogy sodródjunk az árral, és nem aggodalmaskodni az élet legkisebb területein is.

Ti milyen különleges képességet birtokolnátok legszívesebben?

luca_bio

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s