Érdekességek · Extra tartalom · YA

Kerstin Gier fun facts

af_gier_kerstin__0175_druck

Kerstin Gier neve nem ismeretlen a magyar olvasók körében, hiszen két nagysikerű YA trilógiája is napvilágot látott az elmúlt években. Először az Időtlen szerelem hármas érkezett (Rubinvörös, Zafírkék, Smaragdzöld), majd pedig a Silber (Az álmok első könyve, Az álmok második könyve, Az álmok harmadik könyve).

Miután épp YA lázban ég az egész Pro, időszerűnek láttuk kicsit jobban utánajárni az írónőnek és az itthon is oly népszerű sorozatainak, így összegyűjtöttünk néhány érdekes tényt, azaz fun factet a témában.

1.Ha bármely karakterét életre kelthetné, Xemeriust választaná, hiszen mindig jól jön egy láthatatlan tettestárs, aki át tud menni a falakon.

2. Az írónő tervei között szerepel, hogy felnőtteknek is írjon regényeket.

3. Kerstin otthon a padláson lévő irodájában szeret a legjobban írni, de irigyli azokat az írókat, akik képesek koncentrálni nyüzgő kávézókban is.

silberidezet

4. London Kerstin kedvenc városa, ezért is játszódik ott a Rubinvörös és a Silber is.

5. Nincs tervben folytatás a Smaragdzöldhöz, de elvileg Xemeriushoz még lesz szerencsénk a jövőben, valamelyik érkező könyvében feltűnik majd mindenki kedvenc vízköpője. Ennek bizony crossover szaga van!


Nos, ennyi lett volna a mi kis gyűjtésünk, reméljük, tudtunk újat mondani! Ti melyik trilógiát szeretitek jobban: az Időtlen szerelmet vagy a Silbert?

bizbasz_bio

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s