Bookstagram · Extra tartalom · YA

YA bookstagram

A könyves képeket mindenki szereti, nem igaz? Nézegessünk meg párat vérprofi bookstagramerektől. Ti szoktatok Instagramre képeket lőni a könyveitekről?

Leányrablás Budapesten

Ha már múltkor úgyis idézeteket hoztam ebből a regényből, akkor már csinos kis képeket is nézhetünk róla, hiszen ez tényleg egy gyönyörű könyv! A magyar bookstagrammerek meg tényleg zseniális fotókat készítenek. (a képeket készítette: icantfindmybooksdalmanara01books.are.miracles, book.and.tea.loverannaofbookingham)

Emergency Contact

Ez tipikusan egy olyan regény, ami hihetetlenül gyönyörű, de soha az életben nem olvasnám el, mivel a témája annyira nem fogott meg. Ettől függetlenül tényleg meseszép, ha magyarul is kiadják ezzel a borítóval még lehet, hogy le is csapok rá. (a képeket készítette: lipstickandlibrarieskayliereviewsbookishsophiamybookcastle)

Néhány vörös szépség a Prológus Insta oldaláról

Valamiért különösen vonzódom a vörös könyvekhez, mostanában pedig nagyon sok szépséges, vörös YA került fel az Instagram profilunkra, úgyhogy őket is megmutogatom, hiszen csodaszépek. (Zárójelben megkérdezem, a Simon és homo sapiens lobbit látta már valaki moziban? Mi most készülünk elmenni megnézni. 😀 )

 

Fekete borítósok

A vörös regények mellett a fekete borítóval rendelkező kötetek is nagy szívszerelmeim. Szerencsére a borítótervezők is szívesen nyúlnak ehhez a színhez, úgyhogy kedvemre gyönyörködhetek a szebbnél szebb kötetekben. (A képeket készítették: imaginationcandybrionnapaigebooks és a Prológus)

Színorgia

A fiatalokról valamiért nekem azonnal beugranak a színek. A borítókból kiindulva nem csak nekem, hiszen kismillió olyan borító van, ami élénk, harsány színeket használ fel. Lehet ez nagyon rossz, vagy nagyon szép is. Én az utóbbit jobban kedvelem. (A képeket készítette: bookish_mailittlebookqueenbibliophilogyannreadsourworldofwords)


fanni_bio

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s