ajánló · Extra tartalom · fantasy · filmajánló · romantikus · szerelem · történelem

Kedvenc időutazós filmjeink

Rubin vörös

Mind a könyv, mind a film nagyon ütős. Habár német, de megállja a helyét a porondon! Összesen három részt számlál, főszereplőnk Gwen, aki nem egy átlagos családból jött, hiszen minden generációban egy személy képes utazni az időben. Igen ám, de senki sem Gwenre számított, így kellően felbolydulnak a kedélyek, főleg amikor a bunkó ám annál szexibb Gideon is felbukkan a színen…

original

Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei

Ezzel filmmel kissé bajban vagyok. Aki NEM olvasta a könyvet, annak mindenképp csak ajánlani tudom, Zsebi majd bepisilt, úgy izgult rajta a moziban. Jók a szereplők, tökéletes a táj, fordulatos és izgi a sztori, mindez megtoldva egy kis x génnel. Csak épp a könyv történetétől tér el félúton. Szóval, akik olvasták azok maradjanak csak a képzeletüknél!

Tim, most az egyszer csalódtam benned!

12790924_511130_e4c7a3f13654b6fe8f4ac6294a44cc7c_wm

Az időutazó felesége

Ha szereted azokat a filmeket, ahol egyszerre zokogsz és két lábbal lebegsz a padló felett a boldogságtól, akkor menj és azonnal nézd meg! Ez a te filmed: romantika, kaland, és a legodaadóbb szerelmes pár a világon!

Az-időutazó-felesége

Időről időre

Ha te is oda vagy az ír pasikért, akkor itt a helyed. Amikor Tim felfedezi, hogy tud utazni az időbe, számtalan lehetőség tárul fel előtte. Például először nem voltál akkora nagy lepedőakrobata? Na, sebaj, második vagy harmadik… na jó negyedik nekifutásra már atomkirály leszel!

BA0CDBB5-5B73-4C0B-90B2-E0A9CAA70411

Vicces, romantikus és felejthetetlen film, remek választás minden alkalomra! És tegyük hozzá, hogy Domhnall Gleeson se piskóta!

A mindenség elmélete

Habár nem időutazós mégis idekapcsolható, hiszen korunk egyik legnagyszerűbb elméjéről szól. Stephen Hawking nem mást kutatott, mint az idő és az univerzum mibenlétét, és korszakalkotó felfedezéseket tett pályafutása alatt. A film egy életrajzi mű, melyben azt a hihetetlen erőt és szeretetet láthatjuk, amiből több kellene ebbe a világba. Garantáltan zokogni fogsz a végére!

a-mindenseg-elmelete_artwork_20150202043259_original_760x425_cover

X-Men – Az eljövendő múlt napjai

Egy film, ahol kifejezetten sok az egy főre jutó kerekesszékes kopasz pasik száma. Nagy X-men rajongóként erősen szemet kellett hunynom sok minden felett. Ettől függetlenül látványban viszi a prímet, megkapjuk a felturbózott csatajeleneteket, a régieket és az újakat is. Ami öröm az ürümben, hogy rengeteg új mutánssal találkozhatunk, akik eddig csak a képregényekben és a mesesorozatban szerepeltek. Egy estés filmnek kifejezetten ajánljuk, de aki nincs tisztában az előzményekkel, az ne ezzel akarja megkezdeni az
X-men-es karrierjét, mert a jelen és múlt illetve ezek variálása csak káoszhoz vezethet.

img_0239

Kate és Leopold

Egy újabb csöpögős romantikus vígjáték. Hugh Jackman (fiatal és szexi) idekeveredik napjainkba. Meg Ryan talál rá és fogadja be, mint egy kis kóbor ebet. Imádnivaló és vicces, szigorúan csak csaj bulikra ajánlott. Pasikat inkább hagyjátok otthon 😀

K-L-kate-and-leopold-8860649-1024-768

Jöttünk, láttunk, visszamennénk

És a végére jöjjön egy örök kedvenc, gyermekkorom egyik meghatározó filmje. Ez az a film, ahol csak hátra kell dőlni és élvezni. Egy félresikerült varázslat hatására a középkorból a világunkba pottyan Comte Godefroy de Montmirail a nemes és délceg lovag és fegyverhordozója „Zsák fos”. Van itt minden, ami szem-szájnak ingere: első kádban fürdés, járművek szétverése, és így tovább. Na meg persze az „üköm az én üköm”-mel való találkozás is. Ha nem láttad még, akkor sürgősen pótold be, egyszerűen kihagyatatlan!

harmadjara-is-jonnek-latnak-de-visszamennenek-01231151

 

 

sc3a1ra_bio

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s