Extra tartalom · Könyves hírek · könyvmolyképző

Róbert Katalin új története: 6 hét a világ

robikati hétvége

Róbert Katalin munkásságát, mint ahogyan már az eddigiekből tapasztalhattátok nagyon lelkesen követjük nyomon. Többen is olvastuk már könyveit, projektjeinken pedig nagy áhítattal értekeztünk az eddigi történeteiről. Örömmel vettük a hírt, hogy legújabb története zöld utat kapott a Könyvmolyképző Kiadótól, és mi lehetünk azok, akik elsőként osztjuk meg az információkat a tervezettek szerint idén megjelenő kötetről.

Nézzük is, hogy milyen fő információkat lehet tudni az alaptörténetről, amit aztán a projektünk keretében több szempontból is vizsgálni fogunk. Kati eddigi Könyvmolyképzős könyveiben központi szerepet játszik Budapest, és nem lesz ez másképp az újban sem, amit bár még csak a tervezettek szerint, 6 hét a világ címen ismerhetünk majd. Természetesen a konkrét megjelenésig még változhat ez, ellenben hangzatosságát tekintve mi nagyon reméljük, hogy maradni fog. Főszereplőnk, Nelli befejezte marketing tanulmányait, így egy budapesti színházban kezd el tevékenykedni marketinges gyakornokként. Természetesen nem maradhat ki a történetből a másik nemet képviseltető szereplő sem, K. M., aki Nelli gimnáziumában végzett annak idején, és a lány természetesen fülig belé volt esve. Azóta K. M. színészként tevékenykedik, és pont abban a színházban, ahová Nelli gyakornokként került.

6 hét a világ. Nem véletlen a címválasztás sem, ugyanis Nellinek 6 hete van meghódítani K. M. szívét, eddig kapott határidőt édesapjától, aki egyáltalán nem rajong a gondolatért, hogy a lánya egy színházban dolgozzon. A munka, szerelem, barátság témakörét a valósághoz mérten fűszerezi félreértés, kavarás, ismertség, melynek kibontakozása egy ízig-vérig színházi közegben valósulhat meg. Megismerhetjük egy konkrét darab színpadra kerülésének minden egyes folyamatát, ami egy külön gerincet ad az előttünk kibontakozó eseményeknek.

Mint ahogyan azt várhatjuk, izgalmakból nem lesz hiány, ahogyan a valósághű szituációkból sem. A tervezettek szerint Rubin Pöttyös kategóriában tündökölhet a kötet, ami külön érdekesség, ugyanis Róbert Katalin eddigi könyvei mind-mind másfajta kategóriában találhatóak meg. Érdemes lesz figyelni további bejegyzéseinket is, ugyanis az írónő is további érdekességeket oszt majd meg velünk.

Annyira örültök a hírnek, mint amennyire mi is? 🙂 Írjátok meg nekünk!

uszáma_bio.png

Róbert Katalin új története: 6 hét a világ” bejegyzéshez 4 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s