Érdekességek · Új megjelenések · Extra tartalom · színház

Top5 hazai színész, akikért mi bármit megtennénk

robikati hétvége

Róbert Katalin legújabb könyvében bepillanthatunk a színpad mögé. Fiatalok, szerelmek, csalódások, színház. Ebben a regényben mindez színpadra kerül. De addig is amíg várnunk kell a könyvre, be kell érnünk a hazai színészekkel.

Nelli, a főhős, színházi gyakorlatán szeretné meghódítani a titokzatos K.M.-et, a színész srácot. Régen együtt voltak a gimis színjátszókörben, és akkor alakult ki Nelliben a nagy szerelem, ami azóta is tart. De vajon a fiú emlékszik még rá egyáltalán? Amíg nem tudhatunk meg többet K.M.-ről, addig is összegyűjtöttük, hogy nálunk kik lennének a befutók a szerepre. 😉

Íme a Top5 hazai K.M. jelölt:

Vecsei H. Miklós

26 éves, jelenleg a Vígszínház tagja, többek között filmekben is játszott, és megjelentek saját verses kötetei is. 2016-ban elnyerte a Junior Prima díjat.

Tasnádi Bence

29 éves, jelenleg a Katona József színház tagja. Több filmben is láthattuk. Saját zenekara az Ed is On. 2017-ben elnyerte a Junior Prima díjat.

Fehér Balázs Benő

27 éves, szabadúszó színész és rendező. Legújabb rendezése az Egynyári kaland.

Dér Zsolt

28 éves, jelenleg a Katona József színház színészeit gyarapítja. Több filmeben is látható volt, többek között az Oltári csajok sorozatban is szerepel.

Kovács Tamás

23 éves, jelenleg a Vörösmarty Színház társulatának tagja. Az Aranyélet című sorozatban vált ismertté. Jelenleg a Korhatáros szerelemben szerepel.

Ti kiért mennétek el a végsőkig? Írjátok meg nekünk! 🙂

sc3a1ra_bio

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s