Eladott jogok · exkluzív · Extra tartalom · Könyves hírek

Marie Lu Legendájának adaptációja „új otthonra” talál

legenda-trilogia

Izgalmas hírrel érkeztünk ma számotokra! Pár évvel korábban már felreppent a hír, hogy Marie Lu igen népszerű Legenda trilógiáját esetleg a mozivásznon is viszontláthatjuk. Tegnap újabb információk kerültek nyilvánosságra ezzel kapcsolatban, mi már izgatottan várjuk, mi sül ki mindebből. 🙂

A projektet, amit korábban a CBS Films-nél állítottak fel, megszerezte a BCDF Pictures.
Hosszú utat tett meg és hosszú út vár még Marie Lu disztópikus YA regényére, amíg filmadaptáció készülhet belőle – de a projekt új otthonra talált.
A BCDF Pictures megszerezte a könyv TV-s és filmes jogait és felkérte Joseph Muszynski-t, hogy írjon egy új forgatókönyvet az első regény alapján.

A könyv jogait először 2011-ben vásárolta meg a CBS Films, Jonathan Levine-t ültetve a rendezői székbe. Ez akkoriban felkapott témának számított, mivel mind a három könyv a trilógiában több, mint 3 millió eladott példánnyal New York Times best-sellerré vált.

Lu regénye a jövőbeli Észak-Amerikában játszódik, amely két harcban álló nemzetre szakadt. Egy hihetetlenül tehetséges katona azt a megbízatást kapja, hogy vadássza le a Robin Hood típusú karaktert, akit a lány bátyjának meggyilkolásával vádolnak. A páros hamarosan együttműködésre kényszerül, amikor rájönnek egy lehetetlennek tűnő igazságra.marie lu

„A forgatókönyv, amit a BCDF állított össze fantasztikusan néz ki, és hű marad a történethez és a karakterekhez” mondta Lu. „Rendkívül izgatott vagyok, hogy ezzel a nagyszerű csapattal dolgozhatok együtt azon, hogy a Legendát élővé varázsoljuk.”

 

 


 

petra_bio

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s