Érdekességek · Borítómánia · Extra tartalom · lények · projekt

Mélytengeri borítómánia

Ti tudjátok, mi mennyire imádjuk a borítókat, mi pedig tudjuk, hogy ti is legalább annyira szeretitek őket, mint mi. Éppen ezért nem maradhat ki a borítómánia Az óceán mélyén projekthetünkből sem: következzen hát néhány túl szép borító ebben a témában.

Három összeállítást csináltam, melyek közül íme az első:

Untitled design

Kiera Cass Szirénje azért tetszik nagyon, mert ránézek, és szinte hallom a tenger zúgását, a sirályokat és a képen lévő lány nevetését. Nagyon hangulatos szerintem, bárcsak én szaladhatnék ott a forró homokon, egyenesen bele a tengerbe.

Clare Éjfél kisasszonya és Banks Poszeidónja pedig nagyon hasonló, mindkettő nagyon szép. Mindig is tetszettek a víz alatti fotók, szóval igazából nem kérdés, bérelt helyük van a borítómániámban.

A következő három borító stílusa annyiban hasonlít, hogy mindhárom inkább rajzolt hatású, amiket én sokkal jobban szeretek, mint azokat, amik embereket ábrázolnak.

Untitled design (2)

Elsőként itt van John Green Teknőseinek végtelen sora, aminek azóta szerelmes vagyok a borítójába, hogy megláttam.

Hasonlóan a To Kill a Kingdomhoz Alexandra Christo tollából, aminek nemcsak a borítója, de a címe is tökéletes. Meglátod őket, és azonnal el akarod olvasni. Imádom.

A Beyond the Bright Sea szintén rajzosabb borítót kapott, nagyon tetszik a naplementében feltűnő hajó sziluetje. A vízen végigszaladó fény pedig szerintem nem csak engem emlékeztet egy madártollra. Igazam van?

Végül pedig szerettem volna valami klasszikussal is előhozakodni:

Untitled design (1)

Ebben pedig az Odüsszeia és a Moby-Dick volt elsősorban a segítségemre. Előbbi valami megmagyarázhatatlan okból nagyon tetszik, utóbbi pedig a bálna, illetve a horizonton feltűnő hajó-sziluett miatt lett a szívem csücske. A The Night Ocean pedig valami ultramenő ezzel az upside-down koncepcióval, nem beszélve a kalapos fazonról a képen, aki egy nagyon rejtélyes történetet sejtet.

Nektek van kedvenc tenger témájú borítótok? Osszátok meg velünk, kíváncsiak vagyunk rájuk!


mancs_bio

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s