Bookstagram · Extra tartalom · projekt

A nagy kékség – Bookstagram

oceanmelyenprojekt

Mivel egyszerűen imádunk az instagram könyves részlegein is órákat eltölteni, így gyakran jelentkezünk BOOKSTAGRAMOS összefoglalónkkal. Nincs ez másképp most se, Az óceán mélyén projektünkhöz kapcsolódóan most olyan képeket gyűjtöttünk össze mesés profilokról, amiknek egy kicsit is köze van a vizekhez. Összeállításunk készítésekor erős befolyással volt ránk a nyári hőség, így nem csoda, hogy a képeket nézve bárkinek is kedve támad vízben hűsíteni magát. A készítők profilját a kép fölötti nevekre keresve találjátok.

James Trevino könyves alkotásai mindig elvarázsolnak kreativitásával, ötletességével. Kalózok a tengeren vagy éppenséggel egy mitológiai istenség? James már veti is bele magát a tengernyi könyvbe. Csak mi borulunk le képei előtt?

Azokat a fotókat is imádjuk, ahol nem csak könyves formában, de természetes valójukban is képviseltetik a képek készítői a tengereket, vizeket. A realisztikus megjelenítés mellett a középső képen szerepeltetett szerkesztett képek is elvarázsolnak. Kicsit bemutatják azt, amit a könyvek képviselni tudnak, és ezáltal többféle “valóságot” hoznak létre. Ti melyik világban merülnétek el így?

Ha már tengerek, óceánok, akkor képzeletünk szerves részét képező sellők sem maradhatnak el a válogatásunkból. Lehet ez vidám, nyári hangulatú, mint ahogyan az első képen is, de a sötétebb árnyalatokat kedvelőknek is lehet kedvezni, ahogyan a másodikon is. Nektek melyik verzió tetszik jobban?

Az egyszerű, de nagyszerű kategóriába is lehetne sorolni a fenti két képet, melyek megvalósításáért szintén odavagyunk. Gyönyörű elrendezésekkel, ízléses képeket lehet elérni, amik aztán meg is hozzák az ember kedvét az olvasáshoz. Ti szeretitek a szépen megkomponált képeket?

A közvetíteni kívánt hangulattal is lehet játszani, ahogyan a fenti két kép közötti különbségen is érzékelhetjük. A jobb oldali láttán menten kedvünk támadhat egy homokos tengerparton kagylókat gyűjteni, míg bal oldali társán inkább bekuckózni támadhat kedvünk egy hajón, miközben kabinunk ablakán kitekintve szemléljük a tengert. Vagy bennetek más érzéseket kelt?

Reméljük, nektek is elnyerte tetszéseteket a fenti képösszefoglaló. Nektek kik a kedvenc bookstagrammerjeitek? Írjátok meg nekünk! 🙂

uszáma_bio.png

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s