Érdekességek · Extra tartalom · interjú

Sarra Manning: 10 dolog, amit szeretnék, ha az olvasóim tudnának rólam

sarra manning_1.) Olyannyira válogatós vagyok, hogy még csak ki sem próbáltam a sült babot, avokádót vagy a tonhalat.

2.) Életveszélyes mustár-allergiám van, szóval nem én vagyok a legjobb ember, akivel étterembe kéne menned.

3.) Az első fizetett „írói” munkám kazetták átírása volt egy üzleti újságíró számára. Oldalanként kaptam fizetést azért, hogy megfejtettem, mit mondanak erős akcentussal rendelkező férfiak (mindig férfiak voltak) a lengyel tőzsdéről és a Dél-Amerikai piacról.

4.) Voltam már pultoslány, bolti eladó, egy festő modellje (ruhástól) és forgattam hamburgerhúst egy kisteherautóban a Wembley stadionnál. Végül mindenhonnan elbocsátottak, különböző okok miatt: álmodozás, beszélgetés fiúkkal, miközben vendégeket kellett volna kiszolgálnom és egy tiltakozás vezetése a rossz munkakörülmények ellen.

5.) Egyszer átvette rajtam az irányítást a hisztéria, miközben egy telefonos interjút folytattam az akkori kiszemeltemmel, Jarvis Cockerrel, és ki kellett találnom egy képzeletbeli macskát, aki éppen ki akart ugrani egy második emeleti ablakból, hogy egy pillanatra össze tudjam szedni magam.

6.) Csak Mac Ruby Woo rúzst használok már több, mint 20 éve.

7.) Az édesanyám komolyan gondolkozott a Serena néven, amikor terhes volt velem. Néha elgondolkozom, hogy lehet nyugodtabb ember lennék, ha végül tényleg úgy nevezett volna el.

8.) Én adtam hozzá a nevemhez a plusz r-t amikor 13 éves voltam, hogy az emberek abbahagyják a nevemet Sarah-nak ejteni, de nem működött.

9.) Egy életre ki lettem tiltva a helyről, ami annak idején Horatio bárja volt a Palace Pier végén Brightonban, részeg karaokézésért a 21. születésnapomon. Minden videóra van véve, az is, ahogy eltörök egy mikrofont és túlkiabálom azokat, akik énekelni próbálnak, hogy „De ez az én szülinapom!” A videó el van zárva!

10.) Van egy nagyon fura mániám a páratlan számokkal, kivéve a 13-al. Csak páratlan számú lakásokban éltem eddig, amikor metrózom, csak páratlan számú jegykapukat és mozgólépcsőket használok, és soha, semmilyen körülmények között nem ülnék páros számozású ülésen egy repülőn.


petra_bio

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s