Érdekességek · interjú

Kasie West gyakran ismételt kérdései

Kasie West népszerű írónő lévén naponta százszámra kapja az üzeneteket rajongóitól, így természetes, hogy egyes kérdések gyakrabban előfordulnak, mint mások. Ezért is hozott létra West egy GYIK részt a honlapján, ahol ezeket a gyakran ismételt kérdéseket válaszolja meg. Ezek közül fordítottunk le Nektek párat, abban a reményben, hogy így sikerül közelebb hozni a magyar olvasókhoz az írónőt.


Iskolai beadandót készítek rólad, és kellene néhány tény rólad. Segíts!

KasieWestTények, mint például, hogy utálom a kelbimbót és borzalmasan nézek ki halvány rózsaszínben? Nem? Oké, akkor lássunk néhány igazi tényt. Október 23-án születtem egy kaliforniai légibázison, mivel apukám a légierőnél szolgált. Gyerekkorom nagy részét egy Clovis nevű kisvárosban töltöttem, ami Kalifornia középső részén található. A Fresno Állami Egyetemen diplomáztam általános iskolai tanár szakon, mivel az volt a tervem, hogy tanítani fogok. Azután hozzámentem egy nagyszerű férfihoz és lett 4 gyerekünk. Az volt az álmom, hogy otthon maradjak és neveljem őket, szóval így tettem. A gyereknevelés mellett elkezdtem írni is. Nem tudtam, hogy ez is az álmaim közé tartozott, míg ki nem próbáltam, és imádtam. Egész életemben olvastam. Néhány kedvenc íróm Jane Austen, és Charles Dickens. Az első regényem, Pivot Point 2013-ban jelent meg.

Lesz folytatása A távolság relatívnak?

Nem, ez csak egy részes, de ígérem, hogy minden, ami felmerülhet benned kérdésként, pont úgy alakul, ahogy elképzelted.

Lesz folytatása a Szívességből szerelemnek?

Nem, sajnos. Köszönöm, hogy annyira szereted, hogy folytatást szeretnél, de úgy gondolom, hogy Gia és a barátja története innentől túl édes lenne, hogy érdekes folytatás legyen belőle. Na mármost, szeretnék írni egy kiegészítő regényt Rebbel a főszerepben? Igen, szeretnék. De más könyveim is vannak, amelyeknek készen kell lennie a szerződés miatt, szóval meglátjuk, be tudom-e szorítani valahová.

Mi inspirálja a történeteidet?

Rengeteg különböző dolog inspirál. Néha ez egy hely, ahova ellátogatok, egy könyv, amit olvasok, egy film, amit nemrég láttam vagy egy karakter, akit elképzeltem. Minden könyv egy kicsit máshogy jön létre, mint az előző.

Tényleg 6’8” (kb. 203 cm) magas a férjed?

Igen, de amikor megismerkedtünk, azt mondta, hogy 6’9” (kb. 206 cm), és még mindig mérges vagyok rá, amiért hamis reményekkel áltatott.

4 gyereked van? Megőrültél?

Igen. Köszönöm, hogy észrevetted.


 

petra_bio

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s