Bookstagram · Percy Jackson

Rick Riordan Bookstagram

Mit is szeret egy vérbeli könyvmoly? A könyveket. A könyves ereklyéket, gyertyákat, teákat, a könyvek tapintását, illatát, a lapok susogását. És persze a könyves képeket. Az igényes és szép könyves képek melegágya pedig nem más, mint az Instagram. Ideje, hogy belevessük magunkat az Insta Rick Riordannal teli sötét bugyraiba. Készen álltok a felfedezésre? Irány az Alvilág!

Percy Jackson és az olimpisziak

Ezzel a sorozattal kezdődött Rick Riordan pályafutása, ami a mai napig tart. A sorozat rengeteg kiadást élt már meg rengeteg nyelven. Itthon is két borítóval is megjelent. Szerencsére az összes borító zseniálisan sikerült, habár személy szerint én a második félét jobban szeretem. No de a bookstagrammerek mindkettővel tudnak nagyot alkotni. Nem hiába, ők a profik.

Az Olimpisz hősei

Percy első sorozatának sikerén a nagy rajongók örömére nem maradt el az annyira várt folytatás sem. Mindjárt ki is jött egy gyönyörű borítóval, ami ráadásul itthon keménykötéses és dombornyomott és azt a mindenségit! Még a papírját is jó simizni. Lehet ezt hívják túlzott rajongásnak? Talán. De akkor is meseszép.

Magnus Chase sorozat

Hogy ne csak Percyről legyen szó, mutatok egy másik sorozatot Riordan nagymestertől. Sajnos magyarul még nem olvashatjuk, de azért a borítója így is elég ámulatbaejtő, úgyhogy én reménykedem egy hazai kiadásban. Nagy sikere lenne, azt biztosra veszem. Egy ilyen szép borító és Riordan neve sok embert megmozgat.

The trials of Apollo

Oké, térjünk egy kicsit vissza a Félvér Táborba, ahol Apollo háza tájékán csinálják a bajt a kölykök. Bizony bizony ez is gyönyörű borítót kapott, csak úgy káprázik tőle a szem. Ebből is jöhetne az a magyar kiadás, nem gondoljátok, kedves Riordan rajongó társaim?

Egyebek

És így a végére jöjjön egy óriási válogatás. Riordan minden mennyiségben!


fanni_bio

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s