Bookstagram · Extra tartalom · projekt · prológus

Bookstagram – Back to School változat

A gyönyörű borítókról, könyvekről készült képek minden igazi könyvszeretőt levesznek a lábukról. Mi is imádjuk őket, így gyakran látogatjuk az Instagram könyvekkel foglalkozó profiljait, azaz szeretünk bookstagram képeket böngészni. Olyan könyvekről hoztunk nektek most egy összeállítást, amelyekben a szereplők iskolások, és ennek fontos szerepe van a könyvben, esetenként maga az iskola is különleges. A bookstagramerek képeit nézegetve felfedezhetjük kedvenc könyveink külföldi kiadásait is. Izgalmas, nem?

J. L. Armentrout: Obszidián – Luxen sorozat

obsidian3

A felső csodaszép kép seitenglitzer műve, a német kiadást láthatjuk rajta. Az alsó képen látható spanyol kiadású könyv fotója gosht_reader műve, a utolsó képet pedig carina.herondale készítette, szintén a német kiadásról, ami nekem nagyon tetszik (sokkal szebb, mint a magyar).

obsidian2

Azért a Könyvmolyképzős kiadás se semmi, magyar bookstagramerek előszeretettel fotózzák. A felső kép  icantfindmybooks, a bal alsó mybookzone, a jobb oldali pedig kamisbookishworld csodás képe.

Holly Black –Cassandra Clare: Magisztérium 

Uszáma korábbi bejegyzésében már döntés elé állított titeket: melyik iskolát választjátok? Most a borítók alapján is megítélhetitek, ugyanis ezeken a képeken a Magisztérium sorozat különböző kötetei szerepelnek.

magisterium1

A legelső és legutolsó képeken a német kiadás szerepel, szerintem csodaszép, nagyon szeretem az ilyen motívumokat.A  képeket tuffydropsbook24.ru_fantasy escritasnachuva netti_reads készítették.

magisz2

A képeket sorrendben Uszáma, azaz konyvspiráciok, buingcookie és mikylavenny készítették. Nektek melyik kiadás tetszik a legjobban? Engem a német nyert meg abszolút.

J. K. Rowling: Harry Potter

Kihagyhatatlan, ha iskolákról szóló könyvekről beszélünk. Ki ne akart volna a Roxfortba járni, vagy legalább egyszer ellátogatni oda? A következő képek készítői biztosan még a mai napig várják a levelüket a Roxfortba.

hp4

Ezeken a képeken a funkoké és a különböző ház szerinti kiadásoké a főszerep, valamint természetesen  maguké a könyveké. Minden vágyam egy Ron-os funko, nekem mindig ő volt a kedvencem, meg persze Fred és George, őket nem lehet nem szeretni. A csodás összeállításokért felelős:

1. cbookaddigction , 2. hufflepuffsandhippogriffs 3. a_hufflepuff_life  4. fannislibrary .5. hogwarts_de_magia_offical hp3

Ó, az a varázslatos illusztrált kiadás! Az első két rész nekem is megvan, a harmadikat pedig – reményeim szerint – a közelgő névnapomra megkapom. Ha nem, arra az esetre már magolom a különböző átkokat, nyugi! Az utolsó képen lévő könyv az én példányom (booksofpoppy), a többit készítette: a_hufflepuff_life , kathe.rinah  és  bookofdream.

Soman Chainani: Jók és Rosszak Iskolája

Te a Jó tagozatra, vagy a Rosszra kerülnél? Bennem egy stéber lakozik, szóval biztosan a Jók közé kerülnék. Aztán ki tudja. Mindenesetre gyönyörű összeállításokkal kedveskednek nekünk a bookstagramerek akkor is, ha nem tudnak választani a jó vagy a rossz között.

jokesrosszak2

A képet a cseh kiadásról suzanneawhite,  és kiannef  készítették, az angolról pedig mylifebetweenthepages.jokesrosszak1

A  képek készítői: booksandballads, soodablog és abisbookreviews .

regi_bio

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s