ajánló · idézetek · prológus · Top10

Top 10 Egy nap talán idézetünk

Nagy kedvencünk Colleen Hoover könyvei közül a Maybe Someday – Egy nap talán, amelyből most a tíz kedvenc idézetünket is összegyűjtöttük egy csokorba, hogy megmutathassuk nektek.

1. “Hiszem, hogy az életben találkozunk néha olyanokkal, akiknek a lelke teljesen kompatibilis a miénkkel. Egyesek lelki társaknak nevezik őket, míg mások igaz szerelemnek.”

2. “Szia, szív! Hallasz? Te és én mostantól hivatalosan is harcban állunk.”

3. “– Tudod, egyesek szerint az emberek részegen sokkal őszintébbek, mint józanon.”

4. “Őrület, hogy néhány percnyi ölelés után milyen üresnek érzi magát az ember, ha már nem ölelik. Abban a pillanatban, amikor elenged, úgy érzed, mintha egy darabka hiányozna belőled.”

5. “Elmosolyodtam, mert valószínűleg Bridgette az egyetlen lány a világon, aki képes ugyanabban a mondatban leseggfejezni valakit, aztán szerelmet vallani neki.”

6. “Ha tudnád, hogy bármelyik pillanatban meghallhatsz, beérnéd egy fél élettel? Vagy inkább próbálnád kihasználni az időt, ami jut?”

7. “– Gyűlölöm az érzelmeket – szipogom.
Warren nevetve bólint.
– Mit gondolsz, miért választottam olyan lányt, akinek nincsenek?”

8. “Az angol ábécé mindössze huszonhat betűből áll. Az ember azt hinné, hogy ennyiből nem lehet olyan sok mindent csinálni. Az ember azt hinné, hogy az ezek összekeverésével összeállított szavak csak bizonyos mennyiségű érzelmet képesek kiváltani. De ez nem igaz. A lehetőségek száma korlátlan, és erre ez a dal az élő bizonyíték. Sohasem értettem, hogy tud néhány egyszerű, egymás mellé rakott szó megváltoztatni valakit, de ez a dal, ezek a szavak ezt tették velem.”

9. “– Szoktál diszkózenét hallgatni?
– Inkább ennék szögesdrótot.
– Hát jó. Nem bánom, itt maradhatsz.”

10. “Ha egy rossz időszakomban hallgatok valamit, és utána később újra bekapcsolom, egyből előjönnek a hozzá kötődő érzések. Vannak dalok, amiket régebben imádtam, de ma már inkább kerülöm őket, mert olyan emlékeket hoznak vissza, amiket nem akarok újra átélni.”


zsebi_bio

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s