Új megjelenések · Borítóleleplezés · exkluzív · Könyves hírek

Exkluzív! Egy sötét duett borítóleleplezés

A nyár kezdetén még az Egy kegyetlen dal magyar megjelenése miatt izgultunk, és máris érkezőben a folytatás a Fumax kiadó jóvoltából! Ezúttal V. E. Schwab nagysikerű duológiájának lezáró részéről, az Egy sötét duett magyar borítójáról hull le a lepel.

Mert nincs biztos hely, ha szól a dal…

Amennyiben valakinek nem ismerős az első rész, íme itt látható a magyar és az amerikai borító; szerény véleményünk szerint mindkettő könnyfakasztóan mesésre sikeredett. A belső pedig? Szörnyek, emberek, és egy város a polgárháború szélén.

Fülszöveg

Egy ​városban, amelyet háború dúl, és utcáit szörnyek róják, sehol sem vagy biztonságban

A város kettészakadt. Északot a rettegett Harker-család uralja, a Déli Várost pedig a Flynn-klán. Háborújuk szó szerint szörnyeket szabadított el a világban: lényeket, amelyek mások félelmével, húsával és vérével… vagy a lelkével táplálkoznak.

Kate Harker másra se vágyik, csak hogy bebizonyíthassa apjának, a keménykezű Harker-családfőnek, hogy ugyanolyan kegyetlen, mint ő. Kate ember, de szörnyé akar válni.

August Flynn másra se vágyik, csak hogy jó ember lehessen, jószívű, mint apja, az ártatlanok védelmezője. Csakhogy egyetlen dallammal képes elragadni és elemészteni a védtelenek lelkét. August szörnyeteg, de emberré akar válni.

Egy nap lehetőséget kap, hogy segítsen: magát a nagyszájú Kate-et kell szemmel tartania, akit éppen újabb iskolából tanácsoltak el.

A háttérben azonban soha nem látott fenyegetés ébredezik. August és Kate több választásra kényszerül: hősök lesznek, vagy a sötétség oldalára állnak – barátok lesznek, vagy ellenségek. Döntésük tétje nem pusztán az életük, a város jövője is ezen áll vagy bukik.

Victora Schwab (Viszály, Egy sötétebb mágia) New York Times sikerlista-vezető regénye a sötét hangulatú Verity szörnyei duológia első kötete.

Ami pedig a folytatást illeti, íme a…

Borító

egysotetduett

A csodálatos borító ezúttal is Tóth Zoltán műve. Ha kíváncsiak vagytok az egyéb munkáira is, csekkoljátok a facebook oldalát! Ha pedig előrendelnétek az Egy sötét duettet, a Fumax oldalán kedvezményes áron megrendelhetitek! 🙂

Fülszöveg

Kate Harker is a girl who isn’t afraid of the dark. She’s a girl who hunts monsters. And she’s good at it. August Flynn is a monster who can never be human, no matter how much he once yearned for it. He’s a monster with a part to play. And he will play it, no matter the cost.

Nearly six months after Kate and August were first thrown together, the war between the monsters and the humans is terrifying reality. In Verity, August has become the leader he never wished to be, and in Prosperity, Kate has become the ruthless hunter she knew she could be. When a new monster emerges from the shadows—one who feeds on chaos and brings out its victim’s inner demons—it lures Kate home, where she finds more than she bargained for. She’ll face a monster she thought she killed, a boy she thought she knew, and a demon all her own.


Kate Harker nem az a fajta lány, aki fél a sötéttől, inkább az a fajta, aki szörnyekre vadászik, méghozzá eredményesen. August Flynn egy szörny, aki nem lehet ember, nem számít, mennyire vágyott rá azelőtt. Ő egy szörny, és feladata van, amit véghez fog vinni, kerül amibe kerül.

Majdnem hat hónappal Kate és August első találkozása után, a harc a szörnyek és emberek között már nem rémálom, hanem maga a rideg valóság. Verityben August kénytelen volt azzá a vezetővé válni, akivé soha nem akart, Prosperity városában pedig Kate vált azzá a kegyetlen vadásszá, akiről mindvégig tudta, hogy benne rejtőzik.

Amikor egy addig nem látott szörny lép elő az árnyékból – aminek lételeme a káosz, tápláléka pedig az áldozat belső démonai – Kate hirtelen nagyobb pácban találja magát, mint amire számított. Szembe kell néznie a szörnnyel, akiről csak azt hitte, hogy megölte, a fiúval, akiről csak azt hitte, hogy ismeri, és a démonnal, ami egyes-egyedül csak az övé.
(saját fordítás)

Victoria Schwab egyéb megjelent sorozatai

schwab könyvek

Tudj meg többet!

Az archívum
Egy sötétebb mágia
Viszály


Reméljük, kedvet kaptatok Victoria Schwab könyveihez, ha eddig nem ismertétek volna őt, és legalább annyira várjátok az Egy sötét duett megjelenését, mint mi! Mit szóltok a borítóhoz? Írjátok meg nekünk facebookon, vagy itt, a kommentekben.

bizbasz_bio

Exkluzív! Egy sötét duett borítóleleplezés” bejegyzéshez 3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s