Érdekességek · Borítómánia · Extra tartalom · Kedvencek

Colleen Hoover Borítómánia

Szép estét, CoHo rajongók!

Remélem senki nem gondolta, hogy kimarad a borítómánia a hétből, mert most nagyon is itt vagyok és elhoztam Nektek a kedvenc borítóimat a Colleen Hoover könyvek közül!

Elsőként a számomra legszebbel kezdeném, mégpedig a Velünk véget ér-rel. A képeken az eredeti, a magyar, valamint a lengyel verziót láthatjátok. Nagyon hasonlóak, színeikben térnek el csupán, illetve abban, hogy a lengyelek nem törték össze a borítón szereplő orchideát. Nagyon jó a színválasztás, a betűméret és -típus is, vonzza a szemet, de annyira, hogy a könyvesboltban ártatlanul sétálgató olvasó azonnal meg akarja kaparintani és belevetni magát a történetbe.

Untitled design

A számomra ezüstérmes borítók a Maybe Someday és a Maybe not kettős. Az eredetihez nagyon hasonló lett a magyar is, ezt biztosan tudjátok Ti is, viszont a német verzió igazán különleges és teljesen más, gondoltam ezt is megosztom veletek. Mindenesetre ugyanolyan mutatós, mint a másik kettő. Ezekben az tetszik talán a legjobban, hogy a betűk mögött is emberek vannak, ami nekem sokáig fel sem tűnt. Ez pedig sejteti, hogy nem csupán egy egyszerű szerelmi sztori lesz, hanem akadnak azért feltárásra váró titkok is a történetben.

Untitled design (1)

A bronzérmet tőlem a Soha, de soha sorozat kapja, de szigorúan csak a borító, mert a történet nem igazán nyűgözött le. A galaxis minta után a víz a második kedvenc motívumom egy borítón, és a Soha, de soha egész borítócsaládja bővelkedik a hullámokban. A játék a borítón szereplő kezekkel pedig abszolút visszaadja a cselekményt, a konfliktust, tehát tökéletes fedelek Charlie és Silas történetéhez.

Untitled design (2)

covers_484055 német

Érdekességként pedig itt van még a német Soha, de soha borítója is, amit képzeljétek el, nem szedtek három részre. Ebben a kötetben 416 oldalon keresztül, megszakítás nélkül élvezhetjük (vagy szenvedhetjük végig) a fiatalok kalandjait.

Nektek melyek a kedvenc CoHo borítóitok?

 

 


mancs_bio

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s