ajánló · Extra tartalom · projekt · prológus

Colleen Hoover könyvajánló (angol)

cohofisher5

A héten már olvashattátok, hogy Colleen Hoover mely könyvei jelentek meg hazánkban, mostani cikkünkben azokat szedtük össze amelyek egyelőre csak angolul lelhetőek fel.

All Your Perfect

covers_475488
Quinn és Graham tökéletes szerelmét veszélyezteti tökéletlen házasságuk. Az elmúlt évek során felgyűlt emlékek, hibák és titkok most elszakítják őket egymástól. Azonban talán pont az egyetlen dolog, ami megmenthetné őket lesz az, ami végleg tönkreteszi a házasságukat.
Az All Your Perfect egy megindító regény egy sérült pártról, akiknek a jövője a múltban tett ígéretekhez igazodik. Egy szívszorító regény, amit nem tudsz majd letenni. A kérdés csak az, vajon egy ekkora szerelem, ami oly tökéletesen indult kitarthat-e egy életen át két tökéletlen ember között?

(Quinn and Graham’s perfect love is threatened by their imperfect marriage. The memories, mistakes, and secrets that they have built up over the years are now tearing them apart. The one thing that could save them might also be the very thing that pushes their marriage beyond the point of repair.

All Your Perfects is a profound novel about a damaged couple whose potential future hinges on promises made in the past. This is a heartbreaking page-turner that asks: Can a resounding love with a perfect beginning survive a lifetime between two imperfect people?)

November 9.

covers_341366Ez egy szerelmi történet egy fiú (én) és egy lány (Fallon) között.
Azt hiszem.
Tekinthetjük ezt szerelmi történetnek, ha nem szerelemmel végződik?
A titkok szertefoszlanak, amikor a rejtély megoldódik.
Az életrajzok véget érnek, amikor elmondják az élettörténetet.
A szerelmi történeteknek szerelemmel kellene végződniük, ugye?
Akkor talán mégsincs igazam. Talán ez nem is egy szerelmi történet. Ha engem kérdeztek… azt mondanám, hogy ez akár egy tragédia is lehet.
Bármi is legyen – bárhogy is végződjön – megígértem, hogy elmondom. Tehát minden további nélkül.
Egyszer volt, hol nem volt… Találkoztam egy lánnyal.
A lánnyal.

(This is a love story between a guy (me) and a girl (Fallon).
I think.
Can it even be considered a love story if it doesn’t end with love?
Mysteries end when the mystery is solved.
Biographies end when the life story has been told.
Love stories should end with love, right?
Maybe I’m wrong, then. Maybe this isn’t a love story. If you ask me…I’d say this might even be considered a tragedy.
Whatever it is—however it ends—I promised I would tell it. So without further ado.

Once upon a time…I met a girl.
THE girl.)

Too late

covers_418197Sloan bármit megtenne a szeretteiért.
És meg is teszi minden egyes nap.
Miután szorult kapcsolatban találja magát a veszélyes és erkölcsileg korrupt Asa Jacksonnal, Solan bármit megtenne, hogy megtalálja a kiutat.
Semmi nem állhat az útjába.
Semmi, kivéve Cartert.
Sloan a legjobb dolog, ami valaha is történt Asa életében. És ha megkérdezed Asát, ő azt felelné, hogy ő a legjobb dolog, ami Sloan életében történhetett. Annak ellenére, hogy Sloan nem fogadja el Asa sötét életmódját, ő pontosan azt teszi, ami szükséges ahhoz, hogy egy lépéssel az üzlettársai előtt járjon. Hogy egy lépéssel Sloan előtt járjon. És nem engedi, hogy bármi is az útjába álljon.
Kivéve Cartert.

*** 18 éven felülieknek ajánlott
Figyelmeztetés: Az olvasók számára, akik érzékenyek lehetnek a témára, ez a könyv olyan jeleneteket tartalmaz, amelyek nemi erőszakot, gyilkosságot és egyéb grafikai erőszakot ábrázolnak. ***

(Sloan will go through hell and back for those she loves.
And she does, every single day.
After finding herself stuck in a relationship with the dangerous and morally corrupt Asa Jackson, Sloan will do whatever it takes to get by until she’s able to find a way out.
Nothing will get in her way.
Nothing except Carter.

Sloan is the best thing to ever happen to Asa. And if you ask Asa, he’d say he’s the best thing to ever happen to Sloan. Despite Sloan’s disapproval of Asa’s sinister lifestyle, he does exactly what he needs to do in order to stay a step ahead in his business. He also does exactly what he needs to do in order to stay a step ahead of Sloan.
Nothing will get in his way.
Nothing except Carter.

***Recommended for readers 18+.
Warning: For readers who might be triggered by sensitive subject matter, this book contains scenes which depict rape, murder and other graphic violence.***)

Without Merit

covers_443972A New York Times bestseller szerzőtől, A Velünk véget ér és a November kilenc után érkezik egy megindító, emlékezetes regény a családról, szerelemről, és az igazság erejéről.
„Nem minden hibának van következménye. Néha az egyetlen dolog, amit tehetünk az a megbocsátás.”
A Voss család minden, csak nem normális. Egy felújított templomban élnek, az újonnan megkeresztelt Dollar Voss-sal. A rákból felépült anya az alagsorban él, az apja összeházasodott az anyja ápolónőjével, a féltestvérének meg van tiltva mindenféle szórakozás, és a legidősebb testvér irritálóan tökéletes. Aztán ott van Merit. Merit Voss gyűjti a ki nem érdemelt trófeáit és a titkokat, amiket a családja miatt kénytelen megtartani.
Miközben a helyi régiségboltban keresgél a következő trófeája után, Sagantbe botlik. Az esze és a keresetlen idealizmusa teljesen lefegyverzi Meritet, úgy érzi, újra életre kel mellette – egészen addig, ameddig rá nem döbben, hogy Sagant teljességgel elérhetetlen a számára. Merit még jobban bezárkózik, az oldalvonalról figyeli a családját, amikor megtudja a titkot, amelyet a világon egyetlen trófea sem tud jóvá tenni.
Elege van a hazugságokból, Merit elhatározza, hogy összetöri a boldog család illúzióját, amelynek soha nem volt része, mielőtt végleg elhagyná őket. Amikor a szökési terv kudarcba fullad, Merit kénytelen megbirkózni a hatalmas következményekkel, amik a szeretett fiú elvesztésével és az igazság kimondásával járnak.

Lenyűgöző és feledhetetlen, a Without Merit felderíti a hazugság rétegeit, amelyek összekapcsolják a családot, a szeretet és az igazság erejét.

(From the #1 New York Times bestselling author of It Ends With Us and November 9 comes a moving and haunting novel of family, love, and the power of the truth.
„Not every mistake deserves a consequence. Sometimes the only thing it deserves is forgiveness.”
The Voss family is anything but normal. They live in a repurposed church, newly baptized Dollar Voss. The once cancer-stricken mother lives in the basement, the father is married to the mother’s former nurse, the little half-brother isn’t allowed to do or eat anything fun, and the eldest siblings are irritatingly perfect. Then, there’s Merit.
Merit Voss collects trophies she hasn’t earned and secrets her family forces her to keep. While browsing the local antiques shop for her next trophy, she finds Sagan. His wit and unapologetic idealism disarm and spark renewed life into her-until she discovers that he’s completely unavailable. Merit retreats deeper into herself, watching her family from the sidelines, when she learns a secret that no trophy in the world can fix.
Fed up with the lies, Merit decides to shatter the happy family illusion that she’s never been a part of before leaving them behind for good. When her escape plan fails, Merit is forced to deal with the staggering consequences of telling the truth and losing the one boy she loves.
Poignant and powerful, Without Merit explores the layers of lies that tie a family together and the power of love and truth.)

Maybe Not

covers_327366Amikor Warren lehetőséget kap arra, hogy egy női szobatárssal éljen együtt, azonnal beleegyezik. Ez izgalmas változás lehet.
Vagy talán nem.
Különösen, ha a szobatárs a hideg és látszólag számító Bridgette. A feszültség az egekben és szikráznak az indulatok, és egy szobában sem bírnak megmaradni együtt. De Warrennek van egy elmélete Bridgette-ről: aki ennyi szenvedéllyel tud utálni valakit, annak ugyanennyi szenvedéllyel is kell tudni szeretnie. És önként vállalkozik tesztalanynak.
VajonBridgette megtalálja a melegséget a szívében Warren felé és végre megtanul szeretni?
Talán igen.
Talán nem.

(When Warren has the opportunity to live with a female roommate, he instantly agrees. It could be an exciting change.
Or maybe not.
Especially when that roommate is the cold and seemingly calculating Bridgette. Tensions run high and tempers flare as the two can hardly stand to be in the same room together. But Warren has a theory about Bridgette: anyone who can hate with that much passion should also have the capability to love with that much passion. And he wants to be the one to test this theory.

Will Bridgette find it in herself to warm her heart to Warren and finally learn to love?
Maybe.
Maybe not.)

Maybe Now

138442806-352-k374133A Maybe Now a Maybe Someday folytatása. Találkozz újra a könyv szereplőivel, amint lavíroznak az új kapcsolatok és a régi barátságok között.

Kövesd több ezer emberrel együtt ezt a valós idejű könyvklubot, ahogy Colleen Hoover írja a fejezeteket és feltölti őket a Wattpad oldalára.

(Maybe Now is a follow-up novel to Maybe Someday. It follows the cast of characters as they navigate new relationships and old friendships.

Follow along with thousands of others in this live-action book club as Colleen Hoover writes chapters and uploads them to the Wattpad platform.)

timi_bio_2

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s