idézetek · Top10 · YA

Top 10 idézet Colleen Hoovertől

Colleen-HooverColleen Hooverről mindenki tudja, hogy a szavak mestere. Ezt bizonyítja az a rengeteg könyv is, melyet már számos nyelven kiadtak tőle, és az emberek világszerte szeretettel olvassák őket. Mivel mi is nagy rajongói vagyunk az írónő regényeinek, összeszedtünk 10 nagyszerű idézetet a történeteiből, hátha Nektek is kedvetek támad egyet-kettőt elolvasni tőle. 🙂


 

„Köszönöm, hogy bátorságot öntöttél belém, hogy kérdéseket tegyek fel, még akkor is, ha rettegtem a válaszoktól. Köszönöm, hogy ennyire szeretsz. Köszönöm, hogy megmutattad, nem kell állandóan erősnek mutatnunk magunkat ahhoz, hogy támaszt nyújtsunk egymásnak. A gyengeség nem probléma, amíg itt vagyunk egymásnak. Köszönöm, hogy annyi év után rám találtál.”
Hopeless – Reménytelen

„Ebben az évben sokat tanultam
egy állami gondozottól.
Megtanított arra, hogy becsüljem meg a kártyákat,
amiket az élet osztott nekem,
és legyek hálás azért, hogy egyáltalán kaptam lapokat.”
Slammed – Szívcsapás

„Attól, hogy nem beszélünk nyíltan a gondolatainkról és az érzéseinkről, még ugyanúgy amaybe someday kollázs felszínre kerülnek.”
Maybe Someday – Egy nap talán

„A lelkem mélyén tudom: túl szép, hogy igaz legyen. Az agyam és az egész testem is tudja, hogy túl szép, ezért még hevesebben csókolom. Remélem, meggyőzöm magamat, hogy ez a valóság, nem holmi tündérmese.”
Finding Cinderella – Helló, Hamupipőke!

„– Van, hogy sok mindent szeretünk valakiben, de mégsem szeretjük őt magát.”
Confess – Vallomás

„Elképesztő, mennyire el tud távolítani két embert egymástól az igazság.”
Confess – Vallomás

Never never sorozat„– Ha rád meg a játékokra gondolok, Silas, akkor a Monopoly jut az eszembe. Csak mész és mész előre, amíg már mindenki azért csal, hogy minél hamarabb vége legyen.”
Never Never – Soha, de soha

„-Furcsa, ahogyan a pénz elnémít egy utcát – mondom halkan.- Nálunk, ahol senkinek sincs egy garasa se, állandó hangzavar van.”
Never Never – Soha, de soha

„Igaz, ami igaz, nem ugyanazt a hullámot lovagoljuk meg, de ettől még ugyanannak azcovers_460114 óceánnak a részei vagyunk.”
It Ends with Us – Velünk véget ér

„Te is csak ember vagy. És senki nem bírja el egyedül a saját fájdalmát. Néha meg kell osztanunk másokkal, akik szeretnek bennünket, hogy ne roppanjunk össze a súlya alatt.”
It Ends with Us – Velünk véget ér

 

 


petra_bio

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s