Bookstagram · Extra tartalom · könyvmolyképző · miniprojekt · prológus

A kalózkirály lánya – bookstagram kiadás

Következő állomás a bookstagram csodálatos világa! Bár még nem olvastam a könyvet, de egy biztos: a borító megvett magának. Egyszerű, de nagyszerű. Gyönyörködésre tehát felkészülni, irány a mély víz!

Pirate1

Az első képen legelsőre a hanyag elegancia fogott meg. Annyira jól néz ki a fekete nadrág és a piros térkép kontrasztja! Ha már térkép, imádom amikor a könyvek elején, és/vagy hátulján térkép található, annyira feldobja az egész kötetet! A második fotónál pedig a gyönyörű keménytáblás könyvek gerinceibe szerettem bele elsőként, főleg a piros Crooked Kingdomba. A következőnél pedig imádom a kagylókat, és a kép hátterét. A negyedik fotón a rajz, illetve a pecsét és az alatta lévő valami színe tetszett meg elsőként. Az utolsó képen pedig az a csodás mobiltok, illetve a körülötte lévő virágok és tökök.

Pirate2

Következzenek az őszi hangulatú képek! Szerintem az első a kedvencem eddig, annyira más! Egyetlen kicsi hibája, hogy nem nagyon látszódik a könyv maga… A második a színvilágával, meg a hajó rajzzal valami fantasztikus! A következőnek is a színei tetszettek meg leginkább, bár itt pont az élénkségük miatt. A negyediken nagyon megtetszett az égősor, a világító szövegdoboz és a padló kontrasztja, igazán igényes! Az utolsó pedig a pulóverével, és teájával egyértelműen őszt kiált.

Egyébként egy duológiáról van szó, és a második része, amiről most szebbnél szebb képeket fogok mutatni, idén jelent meg Amerikában. Tehát, ha Neked is eleged van a végtelen hosszúságú sorozatokból, bátran belekezdhetsz, mert ennek nem lesz több része.

Siren1

Az első és az utolsó kép egyértelműen teáért kiált! Igaz, én utálok teázni, de rendkívül szeretem azokat a fotókat nézegetni, amin jelen van. A másodikon elámultam attól a csodaszép csokor liliomtól, a harmadikon pedig attól a részletes könyvvászontól. A negyediken pedig a vasmacskás alsó résztől, illetve a sellős könyvjelzőtől.

Utolsó montázsomba pedig olyan képeket válogattam, ahol mindkettő könyv jelen van.

Pirate and Siren1

Az első és második ugyanattól az embertől származik, de valahogy úgy éreztem, hogy együtt még jobban mutatnának. A körülöttük lévő zöld műnövényekről egyből a kalandos utazások jutnak eszembe, ami gondolom tökéletesen leírja a sorozatot. A pénzérméktől pedig a Karib-tenger kalózai ugrik be, csakúgy, mint a harmadik képen lévő nyakláncról. A negyedik és az ötödik fotó egymástól nem is lehetne különbözőbb, míg a bal oldali kicsit bohókásabb, a jobb oldali elegáns.

Ti olvastátok már A kalózkirály lányát? Ha igen, tetszett? Írjátok meg itt, molyon, vagy Facebookon kommentben.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s