Extra tartalom · Körkérdés · projekt · Proszülinap

Projekthetek töretlenül 3 éve

szüliéroji

Előző bejegyzésünkben a kedvenc könyveinkről emlékeztünk meg az utóbbi közös 3 évünkből, a mai napon sem maradhat el a visszatekintés. Rutinos olvasóink tudhatják, hogy egy-egy tematikához kapcsolódva hozunk nektek a könyvek világába kalauzolást. A három év alatt rengeteg projekttel jelentkeztünk már, így most összeszedtük, hogy melyek voltak a kedvenceink.

Mancs: “A magyar írók heteit mindig szeretem, mert fontos, hogy foglalkozzunk, ismerkedjünk kicsit a saját íróinkkal is, ne mindig csak a külföldiekkel. Az egyik ilyen héten ismertem meg Böszörményi sci-fi novelláskötetét, amit azóta is nagy örömmel ajánlok az ismerőseimnek!”

RavenS: “Valószínűleg a Schwab tematikus hetünk, mert imádom az írónő munkásságát és jó volt nézni, ahogy kitört a kollektív fangörcs a tagok között. :D”

SoSo:On Sai Projekt egyértelműen. Olyan kreatív mentális állapotba kerültem vizsgaidőszakban, mint nagyon régen nem azelőtt. Nem tudtam, hogy a vizsgák alatt átélt stressz és Calderon kapitány kiváltja belőlem a dühöngő alkotót, de így történt. :D”

Timi: “Huh az elmúlt három évben rengeteg projekt született, egyiket jobban szerettem, mint a másikat. A Nyárváró hét egyértelműen az egyik kedvencem, alig várom, hogy tartsuk a következőt, azt hiszem ezt nem is kell annyira megmagyaráznom. (nyár forever <3) :D”

Uszáma: “Több projektet is kiemelhetnék, mert tényleg igyekszünk mindig olyan projektekkel készülni, melyek aktuálisak, de közben mégis érdekesen tálalhatóak. Az egyik kedvencem a Könyvfesztiválra várva hét, hiszen ekkor nagyon sok újdonságról, érdekességről tudunk beszámolni nektek. További kedvenceim közé tartozik a Kreatív hét is.”

kreatiprojifoto

Lexa: “Úgy, ahogy kedvenc könyvem sincs, úgy sajnos kedvenc projektet sem tudok mondani. Viszont minden projektet a maga módján eddig mindig szerettem, de nyilván itt is csak arról tudok véleményt mondani, amiben én magam is részt vettem. Ilyen volt például a Young Adult hetünk, ahová Jenny Han-tól olvastam A fiúknak, akiket valaha szerettemet, ami azóta is kedvenc maradt.”

Fancsali: “Konkrét kedvencet nem tudnék kiemelni, de ha nagyon muszáj mondani valamit, akkor a mesterséges intelligenciák hetét mondanám, mert az Integrálva egy zseniális regény volt és imádtam, hogy elolvashattam arra a projektre. Na meg az sem elhanyagolandó, hogy nagyon imádom a sci-fik világát és a MI technológiákat, úgyhogy nekem személy szerint nagyon érdekes volt az a hét.”

Zsebi: “A legelső retellinges projektünket imádtam, az összes Schwab néniset, azok mindig nagy kedvenceim. A mostaniak közül a Colleen Hoover-Tarryn Fisheres hetet is szerettem, mert mindkét írónőtől vannak kedvenc könyveim. A magyar heteket sem hagyhatom ki a sorból, mert mindig olyan jó hangulatban telnek.”

Arwen: “A Rick Riordan hét. Imádom őt, és a mitológia témakörét is, szóval nem meglepő, hogy ezt választottam. :D”

Nektek melyik volt a kedvenc projektetek tőlünk? Írjátok meg nekünk! 🙂

uszáma_bio.png

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s