Extra tartalom · Körkérdés · projekt · Proszülinap

Mit tartogatnak a jövő projektjei?

szüliéroji

El is érkeztünk szülinapi bejegyzéseink közül a harmadikhoz, ami pontosan annyiadik, mint ahányadik évünket betöltöttük közösen. Az előző két bejegyzésünkben visszafelé tekintettünk, megnéztük kedvenceinket, de érdemes előre felé is tekintgetni. Így most azokat a projekteket gyűjtöttük össze nektek, amelyeket a jövőben láthattok tőlünk, és mi már valamilyen oknál fogva nagyon várjuk őket.

Arwen: “A Winter Wonderlandet! Már nagyon-nagyon várom a karácsonyt megelőző téli időszakot, a várakozást, a fehér karácsonyos idilli filmek nézését.”

Zsebi: “Azt, amelyikbe A tél jegyeseinek a folytatását fogjuk beilleszteni, az pedig a Winter Wonderland lesz. Itt főként a könyv miatt 😀 Aztán nagyon várom a következő magyar hetünket, mert azok mindig szuperek. Uuu, a Marissa Meyereset és az Oculus folytatásához, a Prophetahoz készülő hetünket is.”

Fancsali: “Azt hiszem, jelenleg a szláv hetet várom leginkább, ami már nincs is olyan messze. A szláv mitológia mindig is érdekelt, de sose vettem rá magam, hogy konkrét dolgoknak utánanézzek, úgyhogy nekem ez most egy nagyon jó motiváció lesz. 😀 Na meg a könyvem jobb nem is lehetne rá. A Grisha trilógiával már vagy ezer éve szemezek és végre eljött a pillanat, hogy olvashatom és még haszna is lesz!”

Lexa: “Egyik barátnőm átragasztotta rám nemrég a sárkány mániáját, úgyhogy tudom még messze van, de már várom a Felhők felett hetünket, ahová lehet mindenféle sárkányos könyvvel jönni, ha jól tudom. Innentől meg már csak reménykedem benne, hogy lesz, majd rá időm, kapacitásom és ihletem, valamint regényem, amit tudok rá olvasni. :D”

Uszáma: “Én legjobban a virtuális valóságokhoz, geek témához köthető hetet várom leginkább, hiszen nagyon közel áll hozzám ez a téma. És bár még nagyooon messze van a Social médiák hete is, de mivel nagyon szeretem ezeket a platformokat, így biztosan azt is nagyon élvezni fogom. :D”

Timi: “Nagyon várom, hogy újra magyar írók könyveivel foglalkozzunk, ugyan a tervek szerint ez már jövő évben esedékes, én mégis ezt választom, hiszen olyan büszke vagyok, hogy egyre több új és tehetséges hazai író mutatkozik be. Na és persze a már meglévőek egyre jobb és jobb alkotásokkal örvendeztetnek meg minket. :)”

SoSo: “A szláv mitológiásat, mert iszonyatosan ráfüggtem mostanság erre a témára. Gonosz orosz manók? Végtag lefagyasztóan hideg barangolások az erdőkben valami rejtélyes cél után? Furcsa, de hangulatos mágia? Ide nekem mindet! Már csak azt sajnálom, hogy nincs annyi ilyen témájú könyv, hogy kellemesen elteljek velük. Csak vágyakozom és vágyakozom többre.”

RavenS: “A Winter Wonderland és a Szláv heteink jónak ígérkeznek. Megintcsak, a téma közel áll a szívemhez.”

Mancs: “Az illusztrált könyvek hetét már nagyon várom, imádom a rajzokkal, képekkel díszített köteteket, azon a héten pedig csak olyanokkal fogunk foglalkozni, maga a Mennyország!”

Ezek közül melyek tetszettek meg nektek leginkább? Írjátok meg nekünk! 🙂

uszáma_bio.png

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s