Extra tartalom · idézetek · maxim kiadó · projekt · YA

Top 5 kedvenc A különös álmodozó idézetünk

Ezen a héten álomvilágokba kalandozunk itt, a Prológuson, és hát mi más lenne kézenfekvőbb választás, mint Laini Taylor gyönyörű fantasy regénye, akinek főhőse, Lazlo Strange egy igazi álmodozó. Mi imádtuk, így elhoztuk nektek a kedvenc idézeteinket, hátha meghozza a kedveteket az olvasáshoz.

akulonosalmodozo

 

1. “– A könyvtár tudja, mit akar – jelentette ki a vén könyvtáros, Hürokkin mester, miközben Lazlo követte őt a titkos lépcsőn, vissza a földszintre. – Ha ellop magának egy fiút, hagyjuk, hogy megtartsa.”

2. “– Szerencsétlen faj az, amiben csak hímneműek vannak.
– Inkább nem létező fáj – jegyezte meg Khalixte. – Hiszen a férfiaknak nincs se méhük, se józan eszük.”

3. “Álmodj meg valamit, ami vad és valószínűtlen! – biztatta. – Valami olyat, ami gyönyörű és szörnyekkel teli! 
– Gyönyörű és szörnyekkel teli? 
– Mint a legjobb történetek mind.”

strangetd

4. “Ebben a tündöklő, képtelen, teljességgel lehetetlen pillanatban Lazlónak úgy tűnt, mintha az álma ráunt volna a várakozásra, hogy mikor váltják már valóra, ezért inkább… elindult megkeresni az álmodóját, és egyszerűen eljött hozzá.”

5. “– Azt hiszed, hogy a jó emberek nem gyűlölködnek? – kérdezte. – Azt hiszed, hogy a jó emberek nem gyilkolnak? – Elakadt a lélegzete, és rádöbbent, hogy összezúzta a markában Lazlo virágát. A vízbe ejtette a szirmokat. – A jó emberek is megteszik mindazt, amit a rosszak, Lazlo. Csak épp, ami az utóbbiaknál bűnnek számít, azt az előbbiek igazságnak nevezik.”


Ti olvastátok már A különös álmodozót? Ha igen, melyik a kedvenc idézetetek? Írjátok meg nekünk facebookon, vagy itt a kommentekben!

bizbasz_bio

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s