ajánló · Extra tartalom · Karácsony · projekt · prológus

Téli/Karácsonyi Könyvajánló

xmasiscoming

A héten már olvashattatok egy filmajánlót, ezúttal pedig egy könyvajánlót hoztunk el nektek. 🙂

tukorjarok

Christelle Dabos: A tükörjáró sorozat

A sorozat nagyon közel áll a Prológus bloggereinek szívéhez, hiszen egy nagyon egyedi, és érdekes történetről beszélhetünk, ami garantáltan elvarázsol mindenkit. Főszereplőink Ophélie és Thorn, akik nem is különbözhetnének jobban egymástól, mégis összehozza őket a sors. Hősnőnk belecsöppen a Légvár ármánykodással és titkokkal teli világába, és magával kalauzolja az olvasót is.

Cynthia Hand: Vigyázz, ​Holly Chase!

covers_505941
A történet alapjául Charles Dickens Karácsonyi Ének című műve szolgált. A regényből nagyon sok elemet felhasználtak ezzel érdekessé téve a könyvet, és különlegesebbé. A történet tanulságos, és elgondolkodtató, hiszen rávilágít arra, hogy csak egy életünk van, amit nem szabad elpocsékolni, és meg kell gondolni, hogyan éljük. Ne legyünk önzőek, ne csak a gazdagságot hajszoljuk, hanem vegyük észre az igazán fontos dolgokat, hiszen a pénz nem fog hosszú távon boldogságot hozni, de a szeretteink, a kellemes és szép emlékek igen.

Dr. Seuss: A ​Grincs

covers_514867
Egy aranyos kis történet, ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt kedvére lehet. Az előző regényhez hasonlóan itt is hordoz magában néhány fontos üzenetet a történet, miszerint a karácsony ajándékok nélkül is lehet felhőtlen, és boldog, hiszen ha együtt vagyunk azokkal akiket szeretünk egészségben és békében az már maga egy hatalmas ajándék. Természetesen mindenki örül annak, ha kap valamit, de végtére is a szeretet ünnepéről beszélünk, amit nem csak ezekkel lehet, és kell kifejezni.

 

 

Catherine Rider: Csók ​New Yorkban

covers_455837
Mit tennél ha karácsony este a reptéren ragadnál? Charlotte nehéz félévet tudhat maga mögött, és semmire sem vágyik jobban, minthogy végre hazatérjen és a családjával tölthesse az ünnepeket, ám az élet közbeszól. Egy vihar miatt nem szállhat fel a repülője, ezért kénytelen várni, de szerencsére nem marad sokáig egyedül, hiszen felbukkan Anthony, aki hasonló cipőben jár, mint hősnőnk, már ami a szerelmi életét illeti. Egy önsegítő könyv hatására a nyakukba veszik a várost, és számos “küldetést” tejesítenek, de persze a jutalmuk sem marad el a végén.

 

Matt Haig: A ​fiú, akit Karácsonynak hívnak

covers_413594
Vajon a Télapó is volt kisfiú? Kik voltak a szülei? És hogyhogy nem öregszik? Miért titokban oson be a házakba? És mióta repülnek a szarvasok?! Kik azok a koboldok, és egyáltalán, milyen egy Igazmondó Grimpli?
Ha ezek a kérdések régóta fúrják a te oldaladat is, ez a könyv neked szól. Végre mindent megtudhatsz, méghozzá a leghitelesebb forrásból! Készen állsz, hogy megismerd Nikolas kalandokkal, hóval, csupa lehetetlennek hitt dologgal (és még több hóval) teli történetét? Akkor kezdődjék a karácsonyi varázslat.

 

 

timi_bio_2

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s