Körkérdés · projekt · prológus

Hogyan pusztítsuk el a világot vs hogyan mentsük meg azt?

Mellőzzük egy kicsit a komolyságot!

Túl sokszor olvastunk a világvégéről és ezért elmerengtünk rajta – persze csak páran, nem mindenki ilyen kis destruktív a köreinkben – hogyan vetnénk véget a világnak, ha lehetőségünk lenne rá? Ilyen válaszok születtek:

Cersei: Egy mindent oldó folyadékba mártanám, mert gonosz vagyok, és szeretem leitatni a dolgokat. Figyeltél? Ha mindent old, akkor mégis miben tárolnám? Úr-Isten… Na, ezért fogunk kihalni mindennemű külső világelpusztító dolog nélkül is.

Fanni: Nos, már régóta van egy szupertitkos tervem a világ elpusztítására, de mivel azt teljesen komolyan gondolom, inkább hantázok helyette valami mást. Első lépésként lepaktálnék a macskákkal és végtelen halat ígérnék nekik, ha az oldalamra állnak. Miután minden macska mellettem van, az emberek ellen fordítom őket, akik cuki, puhi cicák ellen nyilván nem fognak atomfegyvert bevetni. Miután ez megtörtént, egy orientál cicával a karomban és három dobbermannal az oldalamon besétálok a Fehér Házba, átveszem a hatalmat, majd kérek valami extravagáns kaját, mert megtehetem. Jóllakottan üldögélek egy kicsit az elnöki székben és nézegetem a kilátást, aztán amikor már nagyon eluntam, egyszerűen áttelepítem az emberséget az északi és a déli sarkra, hogy átadjam a cuki állatkáknak a bolygót. Egyedüli emberként pedig nyilván nem csak minden hatalom, hanem az összes édes kiskutya is az enyém lenne. Muhahahaha.

Liliane: – Fognám Jinx rakétáját és felrobbantanám a világot, lenne nagy bumm meg ilyenek…
Tömeg: – De csak a Földön kapható csoki…
L: – Ó…
A tűzijáték érdeklődés hiányában elmarad.

Timi: Szeretem a Földet, nem szívesen pusztítanám el. Bár abban biztos vagyok, hogy sokan, sokféleképpen meg tudnák ezt tenni, Valójában szépen lassan mindenki, ezt teszi tudtán kívül is. Ha nem lenne más választásom valami gyors, és fájdalommentes módot választanék.

Zsebi: Ráuszítanám Szellemet a világra (Oculus) és lenne ne mulass, azonnal. Hádésszal jól kijönnének egymással.

RavenS: Megszerezném néhány világhatalom social media jelszavát, trollkodnék egy sort, aztán pedig pezsgővel hátradőlve végignézném, ahogy felrobbantják egymást meg a világot. (ördögi kacaj)

Poppy: Fogós kérdés. Azt hiszem a meteoresőt választanám, mert az olyan biblikus, meg hát a dinók kihalásáért is az felelős, ami valahol megtisztelő, ha az emberiséget is az pusztítja el. Persze közben elég nagy szívás is, de hát a világvége sosem vidám, nem igaz?

Természetesen mit ér a főgonosz az ellentábor tagjai nélkül? A csapat pár tagja az alábbi romantikus párosokat küldené ellenünk csatába:

Figyelem! Spoilerveszély! Mi szóltunk!

Timi: Calderon és Taina (jelöld ki hogy olvasni tudd, köszi). De csak azért mert ha beindulnak ők maguk pusztítják el az egész világot! XD

Netra: Rhysand és Feyre  (szintén kijelöléssel olvasható) (Sarah J. Maas: Köd és harag udvara) elől senki, azaz senki nem menekülhet. Ketten együtt olyan csapatot alkotnak, mely kifordíthatja akár a világot is a négy sarkából, ha éppen arra van szükség a tervük végrehajtásához. Ha pedig a fizikai erőszak nem jön be, savage megjegyzéseikkel biztos, hogy földbe döngölnek bármilyen gonosztevőt.

Mancs: Egyértelműen Scarlett és Julian a Caravalbol. Sikerrel vették a Legend által felállított akadályokat és kijátszották a Caraval mesterét. Mindeközben pedig lazán flörtölgettek és viccelődtek, amíg szépen lassan egymásba nem szerettek. Ah, de szeretem őket! Én biztosan rájuk bíznám a világot, varázslatos páros.

Zsebi: Nem teljesen romi, de nem is vagyok oda a full romantikusokért, úgyhogy két kedvenc párosom lövöm el, ahogy szoktam: Percy & Annabeth, Kell & Lila. Tuti megmentenék a pusztulásra ítélt világot egy csettintés alatt. Kinek kell Thanosz? Cöhh 😀

RavenS: Kate és Curran a Kate Daniels sorozatból, mert gyakorlatilag minden könyv végén ezt csinálják, szóval azt gondolná az ember, hogy már kellően hozzászoktak a dologhoz.

Cersei: Szerintem Cersei és Jaime kifejezetten alkalmas lenne erre, mert az incest mindenek felett. Ajánlom magamat. (Vagy Salvador Montaner és Diana Silva, mert igenis, mindenki nézzen történelmi környezetbe bújtatott szappanoperát!)

Ti melyik csapat mellé állnátok be, a pusztítókhoz, vagy a megmentőkhöz?

liliane_bio

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s