Érdekességek · író · Extra tartalom · YA

5 dolog, amit mindenképpen tudnod kell a Beépített hercegnő írójáról, Connie Glynnről

Itt az ideje, hogy belépj a Rosewood krónikák világába!

Kezdjük az utazást a Rosewood iskolában, ahol Ellie Wolf, Maradova hercegnője megkezdte a tanévet. De semmi se az, aminek látszik, a szobatárs, Lottie Pumpkin veszi át Ellie helyét, a hercegnőnek pedig úgy kell élnie, mint egy átlagos kamasznak. Titkok, intrika és árulás, és mindeközben Lottie egy olyan szituációban találja magát, amit el sem tudott képzelni akkor, amikor a híres iskolába érkezett.

Felkeltettük az érdeklődésedet? Ha igen, akkor te olyasvalakinek tűnsz, aki szeretni fogja a Beépített hercegnőt, mely az első része a Rosewood krónikáknak. A Beépített hercegnő egy olyan varázslatos utazásra visz, melynek garantáltan függője leszel az utolsó oldalig. Mi itt a TenEightynél óriási rajongók vagyunk, így szükségét éreztük annak, hogy megosszunk néhány érdekes információt a könyvről. Tehát íme öt dolog, amit tudnod kell a Beépített hercegnőről, tele mágiával és furcsaságokkal.

1, Ha szereted a tündérmeséket, szeretni fogod a Beépített hercegnőt is

Ha kedvelted a Hamupipőkét, a Szépség és a szörnyeteget vagy a Csipkerózsikát, akkor újra fel fogod fedezni a Beépített hercegnőben mesék csodálatos világát. Tündérmese rajongóként Connie maga biztosította, hogy a könyv (és a sorozat többi része) kielégítse azt varázslat és mesék iránti rajongásunkat, ami gyerekkorunkból maradt vissza.

2, A könyv legnagyobb része akkor íródott, amikor Connie lába el volt törve

Connie követői emlékezhetnek a tavalyi balesetére, amikor egy autó elgázolta őt. Nos, mások talán az ágyban ültek volna netflixes sorozatokat nézve, dagonyázva a fájdalmukban, na de Connie? Ő nem! Nem csak a Vlogmas 2016-ot folytatta, ideje legnagyobb részét a regénye írásával töltötte.

Ha ez nem az erős munkamorál, akkor nem tudjuk, mi az.

3, Ez mágikus realizmus, és semmi sem az, aminek látszik

A Beépített hercegnő világában barangolva szembetaláljuk magunkat tüdérmesés varázslatokkal és furcsaságokkal. Nos, Connie rajongója a Harry Potternek, az Én kicsi pónimnak, a Steven Universenek és minden más sorozatnak a világon, ami aranyos és/vagy mágikus.  Innen szerzett inspirációt, hogy megalkossa a saját mágikus világát.

4, Igen, homoszexualitás

Connie a szexualitásával kapcsolatban nagyon nyitott mind az online térben, mind a való életben, szóval nem lenne meglepő, ha a Rosewood krónikákba is csempészne egy kis LGBTQ+ témát, nem igaz?

5, A Beépített hercegnő még csak a kezdet

Igen, így igaz, a Beépített hercegnő az első kötete a Rosewood krónikáknak, aminek még négy része várható! Őszintén örülünk, hogy ez nem csak egy egykötetes regény, mivel könnyű kötődni a karaktereihez, így muszáj tudnunk, mi történik Lottieval, Ellievel és Jamessel a következőkben.

Connie, kérlek ne várass minket sokáig a második részre!

forrás: https://teneightymagazine.com/2017/11/02/5-things-you-need-to-know-about-undercover-princess-by-connie-glynn/?fbclid=IwAR3q8n5dEJlDdkR0eSwXnfS8EIvHzySxi66Urv5HdI_C3K-Yr730FqjXUf4

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s