ajánló · Extra tartalom · sorozatajánló

Sorozatajánló – Szuperhős Edition

szuperhosokproji

A héten szuperhősökkel és különleges képességekkel bíró személyekkel foglalkozunk. Mostani bejegyzésünkben elhoztunk néhány szuperhősös sorozatot. Ti melyiket/melyikeket láttátok ezek közül? 🙂

A holnap legendái
legends-of-tomorrow
Forrás: https://filmezek.com/online-sorozatok/a-holnap-legendai-1-evad/

 

Amikor már a hősök is kudarcot vallanak, a világnak legendákra van szüksége. Az időutazó Rip Hunter ismeri a jövőt, és mindent elkövet, hogy megakadályozza az emberiségre váró keserű sorsot. Hunter hősökből és gonoszokból kovácsolt csapatának szembe kell néznie a megállíthatatlan fenyegetéssel. Vajon képes lesz a kívülállókból álló csapat legyőzni a halhatatlan erőt, melyhez hasonlót még életükben nem láttak?

 

 

 

 

Flash
the-flash
Forrás: https://filmezek.com/online-sorozatok/flash-a-villam-2-evad/

 

Barry Allen még csak 11 éves volt, amikor egy szörnyű balesetben édesanyja életét vesztette. Az esetet követően a fiú édesapját gyilkossággal vádolták. Barryt ezt követően édesapja legjobb barátja, Iris és a nyomozó, Joe West nevelte fel. A fiúból kimagasló helyszínelő válik, azonban továbbra sem hajlandó letenni arról, hogy kiderítse édesanyja halálának pontos körülményeit. Miután egy baleset következtében villámcsapást szenved, Barry szuperképességekre tesz szert: nincs nála gyorsabb ember a világon!

 

 

Supergirl
supergirl
Forrás: https://www.virginmegastore.ae/film-tv/tv-series/supergirl-season-1-5-disc-set-/p/308542

 

A huszonnégy éves Kara Zor-El, Superman unokatestvére. A lányt a Danvers család fogadta magához, miután tizenkét éves korában a Földre küldték a Krypton bolygóról. Karának meg kell tanulnia uralni a képességeit, és elrejteni azokat az emeriség elől. Egy váratlan katasztrófa során felfedi erejét, és elindul a hőssé válás rögös útján.

 

 

 

 

 

 

A zöld íjász
arrow
Forrás: http://beranna232.blogspot.com/2015/05/arrow-zold-ijasz-3-evad-osszegzes.html

 

A milliárdos playboy, Oliver Queen (Stephen Amell) édesapjával hajótörést szenvedett a Csendes-óceánon, és öt évig egy pokoli szigeten rekedt. Hazatérése után Oliver apjának tett fogadalma értelmében a korrupt város, Starling City gazemberei után ered. A Zöld Íjász nevét hamarosan az egész város örökre az emlékezetébe vési.

 

 

 

 

 

Krypton
krypton
Forrás: https://filmezek.com/online-sorozatok/krypton-1-evad/

 

Superman a Kryptonról érkezett, apja a bolygó pusztulása előtt küldte a Földre. Az viszont senki sem tudja, mi történt előtte. Két generációval korábban Seg-El az unokáját, a leendő Supermant fenyegető összeesküvés ellen veszi fel a harcot.

 

 

 

 

Titans
titans
Forrás: https://www.imdb.com/title/tt1043813/

 

Fiatal szuperhősök csapata Éjszárny vezetésével néz szembe a város alávaló gonosztevőivel és azok szövetségeseivel.

 

 

 

 

 

 

timi_bio_2019

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s