Könyves hírek · könyvmolyképző

Film készül Sally Thorne bestselleréből!

Jól hallottátok, újabb rom-com filmadaptáció várható Hollywoodból, méghozzá Sally Thorne The Hating Game, azaz Gyűlölök és szeretek címen megjelent regénye alapján, ami a Könyvmolyképző kiadó gondozásában került a polcokra hazánkban. A könyv több mint húsz országban debütált, méghozzá elsöprő sikerrel, és most a szélesvászon a következő célpont.

Már azt is tudjuk, hogy ki fogja alakítani a két főszereplőt! Lucy Hutton szerepében (stílszerűen) Lucy Hale-t láthatjuk majd, akit már jól ismerhetünk a Pretty Little Liars (Hazug Csajok társasága) sorozatból, illetve a Truth or Dare (Felelsz vagy Mersz) című horrorfilmből. A nemezisét, Joshua Templemant pedig Robbie Amell alakítja majd, akivel szintén találkozhattunk már, például a Duff adaptációjában, és a Flash-ben.

A rendezői székben Peter Hutchings fog ülni, a forgatókönyvet pedig Christina Mengert írja. Véleményünk szerint, a casting eddig fején találta a szöget, és nagyon reméljük, hogy ez az adaptáció beváltja majd a hozzá fűzött regényeket, és kapunk egy szórakoztató, vicces romcomot a végén!

Ti mit szóltok a hírekhez? Írjátok meg nekünk facebookon, vagy itt, a kommentekben!

Forrás


bizbasz_bio_2019_v2

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s