Új megjelenések · Extra tartalom · könyvhét · Körkérdés · projekt · prológus

Legjobban várt könyvheti megjelenések

Minden évben az Ünnepi Könyvhét és a Könyvfesztivál az év olyan időszaka, amikor a könyvmolyok a legtöbb új megjelenésnek örülhetnek. Idén sincs ez másképp, így bemutatjuk nektek azt, hogy mi mit várunk a legjobban a Könyvhéten.

A kérdés az volt: melyik új megjelenést várod a legjobban, és miért?

covers_533238So-So: Van pááár. Na szóval a Propheta mindenképp az elsők között van, mert már nagyon kíváncsi vagyok rá, hogyan lehet fokozni az Oculusban átélteket. A második könyv amit leginkább várok pedig A halálmegvető. Amikor az Agave posztolt róla, valahogy annyira megragadott a fülszövege, hogy azóta is azon töröm a fejem, vajon milyen lehet ez a könyv, milyen hangulata van. Alig várom már, hogy belelapozhassak és megtudjam.

covers_549796

Cersei: Michael J. Sullivantől várom A rózsa és tövise című könyvet, mert már ezer éve várom a folytatását a Riyria – A kezdetek sorozatnak, és most végre itt van. Hodor-Hodor!

Liliane: Nnedi Okorafor: A halálmegvető könyvet. Különleges könyvnek ígérkezik és felcsigázott a posztapokaliptikus Afrika kifejezés.

prophetab1Timi: A. M. Aranth Propheta, mert az Oculus nagyon tetszett, azt hiszem ezen nincs mit magyarázni *-*

RavenS: A Prophetát, mert nem tartom sokra sem a józan eszem, sem a lelki békémet. *készíti a kleenexet*

Lolerei: Nehéz csak egy könyvet választani. Talán A.M. Aranth: Prophétát mondanám. Valljuk be, már régóta várjuk azt a folytatást! Nagy reményeket fűzök hozzá.

covers_549989

Uszáma: Gabriella Eld: Játékok ​unatkozó felnőtteknek című könyvét várom, mert már az első részét is imádtam, és hát Gabi nem csak fantasztikus személy, de még jól is ír. Első mondat: “A német szavak nyugtalanítanak.” Engem is! 😀

covers_553663Mancs: Király Anikó Csak barátok?-ját szívesen megkaparintanám, mert a Strand, papucs, szerelem is egy olyan történet volt, ami tökéletesen passzolt a nyári meleg napokon egy limonádéhoz. Az a sejtésem, hogy ez pontosan olyan laza, nagyon humoros és szórakoztató olvasmány lenne, mint az írónő előző kötete.

 

Ti melyik könyvheti megjelenést várjátok a legjobban? Írjátok meg nekünk!

regi_bio_2019

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s