Extra tartalom · sorozat ajánló · sorozatajánló · személyek · szerelem

Vizes sorozatok – sorozatajánló

A nyár nem múlhat el a víz közelsége nélkül, ezért összeszedtünk három olyan sorozatot, amelyek nem annyira ismertek, ugyanakkor a víz valamilyen formában jelen van bennük. Ezeket a sorozatokat már teszteltük, így bátran ajánljuk mindenkinek, s reméljük, hogy ti is ilyen jól fogtok szórakozni.

1., Alta Mar (High Seas)

Képtalálat a következőre: „alta mar”

Egy igazi Netflix-kincs az Alta Mar jobbnál jobb alakításokkal és nagyszerű zenével. A krimi végig izgalmas tud maradni, akit először gyanúsítana a néző, később róla derül ki, hogy valójában ártatlan. Minden rész egy hajón játszódik, különös halálesetekben nyomoznak, a jelmezek kiválók, s mindez a ’40-es években történik. A kép jobb oldalán látható férfi pedig sokaknak ismerős lehet a Gran Hotel című sorozatból, ahol ő volt Javier.

A történet a 40-es években játszódik egy óceánjáró hajón, ami Európából megy Dél-Afrikába, és utasai egy jobb jövőben reménykednek ott. Az út közben gyilkosság történik, és az áldozat nem csak az utaslistán nem szerepel, hanem senki sem emlékszik rá.

2., Siren (Szirén 2018)

Képtalálat a következőre: „siren 2018”

A Szirént nem azért szeretem, mert a tengeri lényekről szól, és még csak nem is azért, mert lehet értük izgulni, hogy vajon megint mit találnak még ki, milyen új bőrt akarnak lehúzni róluk. De még csak nem is a tudományos kísérletek miatt, hanem azért, mert mindenféle gátlás nélkül az arcodba tolja azt, ami ebben a világban lehetséges.

A tengerparti Bristol Cove-ban ősidők óta él a legenda, hogy a környék a sellők otthona. Amikor titokzatos lány érkezik a városba, úgy tűnik, hogy a legenda nagyon is igaz. Az ember és a tenger közötti csata gonosz fordulatot vesz, amikor a teremtmények visszatérnek, hogy visszavegyék az óceánhoz való jogukat. A tengerbiológus Ben vonzódik Rynhez, a különös lányhoz akinek sötét titkai vannak. Ben kolléganőjének, Maddie-nek viszont egyre gyanúsabb a lány.

3., Absentia (Elfeledve)

Képtalálat a következőre: „absentia”

Az Absentia egy nagyon jó krimi, amelyre jellemző, hogy 1 évad egy ügyet dolgoz fel, arra fókuszál igazán – aztán persze lehet, hogy a két évad között lesz összefüggés… A szereplők jók, mindenki küzd valamivel, mindannyian keresik a helyüket a világban. Aki a krimit nem igazán szereti, annak érdemes odafigyelnie a remek látványra és kiváló képekre, a pszichológiára, a családi drámára és az elrejtett nyomokra. Az elrabolt, majd megkerült Emily egy vízzel teli tartály fogja, ahonnan sikeresen kiszabadítják, azonban látomásaiban, emlékeiben elevenen megmarad.

A történet középpontjában Emily Byrne (Stana Katic) FBI ügynök áll, aki nyomtalanul eltűnik egy sorozatgyilkos üldözése közben, ezért halottnak nyilvánítják. Hat év elteltével, élve találnak rá egy erdei faházban. Részleges amnéziában szenved és fogalma sincs arról, mi történt vele az eltelt időben. Hazatér, de semmit sem talál régi életéből, szintén FBI ügynök férje (Patrick Heusinger) újranősült, kisfia meg sem ismeri, és hamarosan újabb gyilkossági ügybe keveredik, miközben nem bízhat senkiben és korábbi kollégái is ellene fordulnak.A Sony prémium saját gyártású műsora olyan világsztárokat sorakoztat fel, mint a Castle-ből jól ismert Stana Katic, aki a főszereplő bőrébe bújik, valamint a Trónok harcából és a Harry Potterből ismert Ralph Ineson, aki Adam Radford különleges ügynököt, Emily volt partnerét alakítja. Stana Katic férjét Patrick Heusinger játssza, aki a sorozat története szerint egykori és új szerelme között vívódik, miközben a legjobbat szeretné egyetlen fiának.A pörgős thriller történetvezetése tökéletesen megtalálja az egyensúlyt a mindenre elszánt sorozatgyilkosok jelenlétének köszönhető borzongás, az önismeret megható pillanatai és a szívbemarkoló családi dráma között, új színt hozva ezzel a krimi- és akciósorozatok világába.


Ti melyik vizes sorozatot ajánlanátok nekünk? Írjátok meg ide vagy Facebook oldalunkra, hogy tesztelhessük őket!


cersei_bio_2019

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s