Agave kiadó · Bookstagram

Mákháború – bookstagram kiadás

A napokban került a boltokba R. F. Kuang lenyűgöző fantasy regénye, a Mákháború, és mi nem tudunk betelni vele! Erre több okunk van, először is, a magyar kiadás csodálatosan szépre sikeredett a külföldi borító megtartásával, és még ráadásul keményfedeles is. Másrészről, a belbecs is felér a vonzó külsővel, de mielőtt még ebbe mélyebben beleásnánk értékelések formájában, itt van egy kis válogatás a bookstagramról, a Mákháború különböző kiadásairól!

thepoppywar-blasie

Legelőször is itt a csodálatos magyar kiadás, amit már emlegettünk, mert nem tudunk betelni vele, és mert imádjuk ezt a képet @blasie_ feedjéről.

Íme originál csomagolásban, a bal oldali kép @biblionatic érdeme, a cuki kutyus @sachireads-hez tartozik, (úgyhogy ne úgy járuljatok a könyvesbolti eladó elé, hogy egy Mákháborút kérnék szépen egy corgival) a táskából pedig @maiofbookland példánya kandikál ki.

A nemzetközi piac se panaszkodhat, igazán szép külföldi kiadások mutatkoznak meg ezeken a bookstagram képeken is. @hanabookreview indonéz kiadása a jobb felső sarokban virít, a bal oldalon @aries.sib orosz példánya látható, legalul pedig az amerikai puhaborításos változat a sztár @readbyrheagan jóvoltából.

Nemcsak a külföldi kiadások, de a folytatás is gyönyörű, íme a bizonyíték! Angolul Dragon Republic címen jelent meg, és csak remélni merjük, hogy magyarul is hamarosan a polcokon láthatjuk.
(Bal felső saroktól indulva: @bookwormgram@maereads@bookish_mai@spinatale)


Ennyi lett volna a mi kis bookstagram válogatásunk a Mákháború különböző kiadásaiból. Mi, a magunk részéről mindért odavagyunk, de természetesen a hazai a legszebb. Reméljük, nektek is legalább annyira tetszik kívül-belül mint nekünk!

bizbasz_bio_2019_v2

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s